Uzman Deposu: Hizmetse Hizmet!

Uzman Deposu: Hizmetse Hizmet!

Herhangi bir alanda özelleştirilmiş hizmetlere ulaşmak zorlu bir görev olabilir. Ama Uzman Deposu gibi çok sayıda uzman firmayı ya da kişiyi bir araya getirip teklif almanızı sağlayan bir siteden yararlanarak bu işleri bilgisayarın başından kalkmadan da halledebilirsiniz.

Uzman Deposu özel ders, sağlık ve güzellik örneğin Psikolog, ev temizliği firmaları, oto ve araç, elektronik cihaz tamiri, tadilat, nakliyat, montaj, evliliğe hazırlık, organizasyon veya kurumsal ihtiyaç gibi aklınıza gelen hemen her alanda işin uzmanları tarafından verilen hizmetlere ve uygun fiyatlı tekliflere ulaşmanızı sağlıyor.

Örnek vermek gerekirse, düğün hazırlıkları için düğün kategorisini seçerek bu organizasyonlarda ihtiyaç duyacağınız her alandaki hizmetlere ulaşabiliyorsunuz. Düğün kategorisinin altında dış çekim fotoğraf, düğün arabası, düğün fotoğrafçılığı, düğün mekanları, düğün organizasyon, gelin saçı ve makyajı, gelinlik, nikah şekeri ve hediyelik, nişan ve kına mekanları, nişan ve kına organizasyon gibi alt başlıklar yer alıyor. Bu alt kategorilerin her birisinde 100’ün üzerinde uzman ve daha önce bu hizmetleri almış kişiler tarafından yapılmış olan 20’den fazla yorum bulunuyor.

Sadece düğün kategorisinde değil, seçtiğiniz diğer kategorilerden herhangi birinde de bu şekilde daha ayrıntılı olarak anlatılan hizmet başlıkları yer alıyor. Bu başlıklardan sizin için uygun olanı seçerek işin süresi, özellikleri (örneğin düğün daveti için katılacak kişi sayısı), mevcut durumdaki hazırlık veya özellikler gibi sorulara cevap verdiğinizde; ihtiyaçlarınıza en uygun teklifler hazırlanarak tarafınıza iletiliyor. Tekliflerin özelliklerini ve yapılan yorumları inceleyerek sizin için en uygun olan hizmeti tespit edebiliyorsunuz. Bu hizmetlerden birini satın alırsanız, verilen hizmet sonrasında siz de yorum yapabiliyorsunuz. Böylece verilen hizmeti değerlendirme ve sizden sonra bu hizmetten yararlanmak isteyen kişilere yol gösterme imkanını kullanmış oluyorsunuz.

                                                                                                                                                     

Bu haber toplam 826 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT