Sarıyer’in en lezzetli esnaf lokantası: Şah Kebap 

Sarıyer’in en lezzetli esnaf lokantası: Şah Kebap 
Hatay usulü özel soslu tavuk döneri, kebap çeşitleri ve zengin menüsüyle Sarıyer merkezde hizmet veren “Şah Kebap” lezzetinden ödün vermiyor. 

Sarıyer’de hem lezzetli, hem hijyenik hem de bütçenizi sarsmayacak yemekleri olan bir yer arıyorsanız adresiniz belli. Zengin menüsü ve özel lezzetleriyle yıllardır Sarıyer Merkez Mahallesi’nde hizmet veren “Şah Kebap” en çok tercih edilen esnaf lokantalarının başında geliyor. Ustaların sevgisiyle hazırlanan tüm yemekler, personelin güler yüzüyle masaya servis ediliyor.

sah1.jpeg

İstanbul’un en güzel Hatay usulü tavuk döneri burada 

Canınız özel soslu Hatay usulü tavuk döner çekiyorsa gönül rahatlığı ile “Şah Kebap’ı tercih edebilirsiniz. Timur Usta'nın ellerinden özenle hazırlanmış, özel sosu ve bol malzemesiyle size sunulan dönerin müdavimi olacaksınız. 

whatsapp-image-2023-10-23-at-16-49-04.jpeg

Kebap yediğinizin farkına varacaksınız 

Şah Kebap etleri özenle seçilmiş kebaplarıyla da kısa zamanda adından söz ettirmeyi başardı. Sarıyer’in en iyi kebap ustalarından Bedri ustanın büyük bir özenle hazırladığı ve güler yüzüyle servis ettiği kebapları yerken kebap yemenin tadına varacaksınız. Adana, Urfa, Kuzu Şiş, Tavuk Şiş ve özel hazırlanmış çıtır kanatlarını tercih edebilirsiniz.

sah3.jpeg

En lezzetli tencere yemekleri burada 

Şah Kebap, özel döneri ve kebaplarının dışında her gün çıkarttığı lezzetli tencere yemekleriyle Sarıyer’in en çok tercih edilen mekânlarının başında geliyor. Kaliteli birinci sınıf malzeme ile ustaca hazırlanan tencere yemekleri bol porsiyonlarda müşterilere sunuluyor. 

Kısa zamanda Sarıyer’in en çok tercih edilen esnaf lokantası haline gelen Şah Kebap’ta paket servisi hizmeti de sunuluyor. 0212 218 62 10 telefon numarasından sipariş verebiliyorsunuz.

sah4.jpeg

Bu haber toplam 6278 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT