Bebek giyiminde nelere dikkat edilmeli?

Bebek giyiminde nelere dikkat edilmeli?
Ceyra Bebe'nin sahibi Rahime Turan ile bebek giyimini ve Ceyra Bebe’nin hikâyesini konuştuk.

Anne ve babalar için bebekleri giydirmek oldukça önemlidir. Bebeklerin sevimli ve şık olmalarının yanında kıyafetlerin sağlıklı olmasına da dikkat etmek gerekiyor. Yıllardır bu sektörde hizmet veren, hem internet hem de butik olarak tercih edilen firmalarından birisi ise Ceyra Bebe. Firmanın sahibi Rahime Turan ile bebek giyimini ve Ceyra Bebe’nin hikâyesini konuştuk.


 
Bebek giyiminde şıklığın yanı sıra sağlıklı ürünlerin tercih edilmesi gerektiğini belirten Rahime Turan firmasının hikâyesini ise şu şekilde anlattı: “Kızımın doğum hikâyesi ile başladı. Anne olmanın içgüdüsü ile Ceyra Bebe 2009 senesinde kuruldu. Her annenin güvenle giydirebileceği, sağlıklı özel tasarımlı ürünler üretmeye başladık. Ben de her anne gibi Ceylin’i büyütürken, aldığım ürünlerde pamuk oranı yüksek, kanserojen madde içermeyen, antialerjik ürünler almaya başladım. Özel tasarımlı kıyafetler, mevlit takımları, badiler, tulumlar, bebek ayakkabıları gibi ürünler üretmeye başladık.”

İnternet üzerinden Türkiye’nin en güvenilir alışveriş siteleriyle işlerini geliştiren Rahime Turan sonrasında da perakende satışa başladı. Turan, “2010 senesinde Türkiye’de gelişmeye başlayan internet sektörüne girerek, marka bilinirliğimiz artırmak amacı ile E-ticaretin dev kuruluşları ile çalışmaya başladık. Daha sonra Sarıyer’de Ortaçeşme Caddesi Ceyra Butik’te perakende satışına da adım attık. Çok özel ürünler satıyoruz. Ayrıca www.markafoni.com, www.limango.com, www.trendyol.com, www.butikbebe.com, www.unnado.com, www.morhipo.com www.sukar.com gibi firmalarla çalışmalarımız devam ediyor. Ceyra Bebe ekibi olarak “Hoş geldin Bebek” diyoruz. Ceyra Bebe butiğimize herkesi bekliyoruz.  Sağlıklı, mutlu bebekler büyütmek dileğiyle” dedi.



Ortaçeşme Cd. Tuna Apt. No: 43/C SARIYER MERKEZ
Tel: (0212) 218 62 02
www.ceyrabebe.com

 

Bu haber toplam 9921 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT