Ünlü İşletmelerden Kültür ve Turizm Bakanına Destek

Ünlü İşletmelerden Kültür ve Turizm Bakanına Destek

Geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından açıklanan listede bir çok ünlü chef yer almıştı. Bu konu hakkında İstanbul’da 2020 yılında açılmış fakat pandemiden dolayı hizmet verememiş, hedeflerinde de İstanbul’dan sonra Dubai, Abu Dabi gibi yerler olan ünlü işletme Bhava'dan açıklama geldi.

Türkiye‘ye özellikle İstanbul’a gelen turistler ilk önce İstanbul’un tarihi yerleri geziyor daha sonra Türk Mutfağının tadına bakıp boğaz manzaralı Restaurantlara gidiyor. İşletmeci Gıyasettin Gümüş çok farklı bir yer yarattık marka olmak istiyoruz. Ülkemize gelen her turist bizim için değerlidir. Gelen turistlerin işletmelerde para harcamasını istiyoruz. Bu sebeble ünlü chefler, influserlar ile çalışmalar yapıyoruz. Nusret Gökçe‘nin bu platformda yer alması bizleri mutlu etmiştir. Çünkü bizler kalitesiz hizmet verirsek turist bi daha kolay kolay ülkemize gelmiyor. Mutfak bölümü, hizmet bölümü çok önemli dünyaca ünlü futbolcuları, lüx otellerin misafirlerini açtığımız farklı konseptte olan restaurantımızda pandemi sonrasında ağırlayacağız.

2019 yılında kurulan Türkiye Tanıtım Geliştirme Ajansı'nın çok önemli olduğunu ülke tanıtımın profesyoneller tarafından yapılması özellikle Gastronomi anlamında biz işletmecileri mutlu etmiştir. Fakat burada bir ürünün, bir yemeğin bir manzaranın yanında ülkemizide tanıtıyoruz. Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Ersoy’a buradan çağrımızdır. Bizler İstanbul’un en önemli işletmecileri olarak elimizden ne geliyorsa ülke tanıtımı için yapmak istiyoruz. Artık herşey sosyal medyada dijitalde yapılıyor. İyi hizmet, lezzet, kalite ve manzara sizleri çok farklı yerlere götürür. Özellikle Michelin Yıldızlı Restaurant çalışmalarını duymak bizlere daha da güç veriyor. Fakat en büyük sorunumuz saat 01:00’dan sonra hizmet verememek genellikle turistler otellerinden 22:00 ‘a doğru çıkıyor gece sonuna kadar farklı yerler geziyor bu sebeble işletmelerin özellikle boğaz manzaralı diye tabir edilen restaurantların bu saat konusundaki sıkıntılarında çözülmesi gerekiyor.

Bu haber toplam 2448 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT