Tüm Pırlantalarda %50 İndirim, Kaçırmayın!

Tüm Pırlantalarda %50 İndirim, Kaçırmayın!
Tüm Pırlantalarda %50 İndirim, Kaçırmayın!

 

 

Siz de kendiniz ya da eşiniz için bir rlanta yüzük almak istiyor, ancak yüksek pırlanta bedellerinden dolayı endişe mi ediyorsunuz? Pırlanta satın almak için bir servet ödemeniz gerekmiyor. Ekonomik fiyatlardan faydalanarak da harika kalitede pırlantalar satın alabilirsiniz. İndirim dışında taksit avantajlarından da faydalanabilirsiniz. Artık bütçenizi zorlamanız gereken alışverişleri unutun, bütçe dostu alışverişe merhaba deyin! Storks ile ustalık, hizmet, değerli taşlar ve tasarım bir araya geldi. Siz değerli müşterilerimize de bunun keyfini çıkarmak kaldı. 1971 yılında kurulan marka, halen ilk gün olduğu gibi meslek aşkına sahiptir. Değerlerini ilk gün olduğu gibi korumaktadır. Pırlantaların da satın alındıktan yıllar sonra bile görüntüsünü koruması için 18 ayar altın kullanılmıştır. Türkiye’nin ilk mücevher markasının kalitesiyle tanışmanızın vakti geldi.

 

storks-pirlanta-yuzukler2-pdr00823-002-1561377533-1.jpg

Pırlanta Ustalık Sanatıyla Buluştu

Satın aldığınız pırlanta küpe ve diğer pırlanta ürünlerinde ustalığın varlığını iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Hizmet kalitesi ve özgün tasarımları ile pırlanta olduğundan bile şık ve kaliteli bir duruşa sahip oldu. Müşterileriyle yalnızca ticari ilişki değil, aynı zamanda duygusal bir ilişki kuran Storks, müşterilerin beklenti ve isteklerini çok iyi biliyor. Bu beklentileri en iyi şekilde karşılayarak, başarılarına başarı katıyor. Marka 2016 ile 2017 senelerinde üst üste ihracat konusunda bir numara seçilmiştir. Buna ek olarak son 6 senede hep ilk 3 arasında yer almıştır. İhracat ödüllerinde üstün başarı sergileyen Storks, halen büyümesine ve başarılarına başarı katmaya devam etmektedir. Değerler üzerine inşa edilen marka dünyada bilinmektedir.

Aradığınız Bütün Ürünler Tek Çatı Altında

Storks ile yalnızca kadınlar değil, erkekler de aradıkları her türlü ürünü bulabiliyorlar. İsterseniz günlük hayatta takmak için sade kolyeleri, bileklerinize rlanta ışıltısı katmak için su yolu bileklikleri ya da gece şıklığınızı tamamlaması için gösterişli pırlanta takımları tercih edebilirsiniz. Hangi tarzı yansıtmak isterseniz, aradığınız tarzda pırlanta ürünleri bulabileceksiniz. Türkiye’nin en köklü mücevher markasından size en yakışan ve en beğendiğiniz pırlanta kolyeyi satın alın, kendinize iyi bakın!

Bu haber toplam 1702 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT