Tavacı Recep Usta Hisarüstü’nde

Tavacı Recep Usta Hisarüstü’nde
Türkiye’nin en önemli restoranlar zincirleri arasında yer alan Tavacı Recep Usta, yeni şubesini Rumelihisarüstü’nde açtı.

Açılışa iş, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Türkiye’nin en önemli restoran zincirleri arasında bulunan ve tatlarıyla adından sıkça söz ettiren Tavacı Recep Usta, Etiler’deki şubesini Rumelihisarüstü’nde açtı. 1978 yılından bu yana gıda sektöründe başarıyla hizmet veren Tavacı Recep Usta, Boğaziçi Üniversitesi’nin girişinde yer alan yeni şubesiyle de adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Çok sayıda davetlinin ve ünlü simanın yer aldığı açılışa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı; sanatçılardan, İzzet Yıldızhan, Selami Şahin, Nüri Alço, Gani Rüzgâr Şavata katıldılar. Restoran sahibi Recep Budak protokol konuklarının yemeklerini kendi elleriyle servis yaptı.

Açılışa Rumelihisarı iş adamlarından ÖZ-EV’in sahibi Cemal Kaya, çok sayıda esnaf ve CHP Rumelihisarı Mahalle Temsilcisi Tezcan Çayoğlu da katıldı.













Bu haber toplam 13241 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT