Tamtur Yüzük Tasarımları

Tamtur Yüzük Tasarımları
Tamtur Yüzük Tasarımları

 

Tamtur yüzük klasik yüzük modellerinden farklıdır. Bu yüzüğün özeliği tüm halka etrafının taşla kaplı olmasıdır. Tamtur yüzükler alyans olarak tercih edilirken son dönemlerde farklı renk ve modellerle günlük kullanımlar için de kadınların tercih ettiği bir aksesuar haline gelmiştir. Tamtur yüzüğündeki taşlar da diğer pırlanta ve elmas taşlardan farklı olarak en küçük değerli taşlarla yapılır aksi halde kullanımı zorlaşmaktadır.

Tamtur Yüzük Modelleri

Tamtur yüzük, tüm çevresi küçük değerli taşlarla kaplı olan bir yüzük modelidir. Burada elmas, pırlanta, yakut, safir gibi taşlar bir arada kullanılabilir. Kişinin isteğine göre farklı renklerle de yapılarak günlük kullanıma uygun hale getirilir.

Tamtur Yüzükte Kaç Taş Kullanılır?

En çok tercih edilen modellerden biri olan Tamtur yüzükte taş sayısı kullanacak kişinin parmak ölçüsüne göre değişiklik gösterebilir. Sadece alyans değil günlük kullanım için de kullanıldığı için başparmağa da kullanılabilir. En az 25 ila 30 taşla Tamtur yüzükler tasarlanabilir. En uygun Tamtur yüzük modellerine https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-tamtur-yuzukler sitesinden ulaşabilirsiniz.

 

 

Bu haber toplam 1312 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT