Taksim Vize Hizmetleri

Taksim Vize Hizmetleri

Yurt dışına gitmek isteyenlerin gidecekleri ülkelerin istediği izin belgesine vize denir. Vize almak ve başvurmak için gitmek istediğiniz ülkenin konsolosluğuna başvurmak gerekir. Aynı zamanda vize işlemleri online olarak e-vize olarak da yapılmaktadır. Eğer konsolosluğa gidip işlemleri kendiniz halletmek istemiyorsanız bu işi yapan aracı kurumlar vardır. Örneğin Vtaksimvize.net/ sitesine ulaşmanız yeterli. Vizenin de kendi içinde türleri vardır. Seyahat belgesi, öğrenci vizesi, çalışma vizesi gibi. Hangi vize türünü almak istiyorsanız evraklarınızı tamamlayarak alabilirsiniz.

Vize Almak İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

 1- Pasaport

 2- Biyometrik fotoğraf

 3- Nüfus kayıt örneği

 4- Banka hesap dökümü

 5- İkametgah belgesi

 6- Mesleki durum belgesi - diploma

 7- Evli olanlar için aile cüzdanı gibi evraklar vize işlemleri için gereklidir.

Amerika'ya Gitmek İçin Nasıl Vize Alınır Nelere Dikkat Edilmelidir?

 1- Amerika kolay vize veren bir ülke değildir. Bu nedenle vize işlemlerini yaparken hiçbir detayı atlamamak gerekmektedir.

 2- Amerika vize verirken sizin çalışıyor ve sigortalı olmanız büyük bir avantajdır.

 3- Amerika'ya vize almak için pasaportunuzun 5 yıllık olması gerekiyor.

 4- Amerika vizesi almak için öncelikle başvuru formu doldurulmalıdır.

 5- U.S. Visa adresine girilerek hesap oluşturulur.

 6- Seyahat amacına göre bir vize türü seçilir. Başvuru sahibinin kimlik bilgileri girilir.

 7- Vize başvuru ücreti için ödeme yöntemi seçilir ve ödeme yapılır. Konsolosluktan randevu tarihi ve saati seçilip onaylanır.

Rusya'ya Gitmek İçin Nasıl Vize Alınır Nelere Dikkat Edilir?

Rusya'ya gitmek vize almak için Rusya Federasyonunun zorunlu bir şartı vardır. Seyahatinizi gerçekleştireceğiniz şehirde faaliyet gösteren bir otelden alınacak kesin rezervasyon belgesi belgesini zorunlu tutmaktadır. Sonrasında Rusya vize için pasaport ve 1 adet biyometrik fotoğraf yeterlidir. Rusya vize için ek bir ücret talep etmemektedir. Başvuru en kısa zamanda sonuçlanır.

Kanada'ya Vize Almak İçin Ne Gerekir?

Kanada vize işlemi için öncelikli olarak başvuru formunu doldurmak gerekir. Geçerlilik süresinin devam ettiği pasaport ve aile bireylerinin bilgilerinin olduğu form eksiksiz doldurulmalıdır. Bunun yanında eski yeni tüm pasaport bilgilerini iletmeniz gerekmektedir. Kimlik fotokopisi, biyometrik fotoğraf, otel ve uçak rezervasyonu mutlaka vize için bildirilmelidir.

Bu haber toplam 2650 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT