Sürücü adaylarına önemli uyarı

Sürücü adaylarına önemli uyarı
Ferahevler Sürücü Kursu’nun sahibi Gökan Özer sürücü adaylarına önemli uyarılarda bulundu.

Sarıyer Manşet Gazetesi’nin sorularını yanıtlayan Gökay Özer, Ferahevler Sürücü Kursu ile ilgili de sürücü bilgi vererek, ehliyet almak isteyen sürücü adaylarının nelere dikkat etmeleri gerektiğinin anlattı.

- Sürücü adayları kurs seçerken nelere dikkat etmelidirler?
Sürücü adayları kurs seçerken verilen hizmete ve eğitime dikkat etmelidir. Ben eğitim sonucunda trafiğe rahatlıkla, kendime güvenerek trafik bilgileriyle donatılmış bir şekilde trafiğe çıkabilir miyim kuşkusu yaşamamalıdır.

- Ferahevler sürücü kursunun adaylar için avantajlarını anlatır mısınız?
En büyük avantajı şu anda trafikte araç kullananlardan daha fazla trafik bilgisine sahip olacaklardır. Her hangi bir maddi hasarlık kazada kimin kusurlu, kimin kusursuz olduğunu derhal anlayıp rahatlıkla tutanak tutma bilgisine sahip olacaklar. Trafikte direksiyon eğitimi gördükleri için kendi araçlarıyla İstanbul trafiğine çıktıklarında daha güvenli araç süreceklerdir.

- Sürücülerin eğitimi oldukça önemli… Bu konuda ne kadar titiz davranıyorsunuz?
Bizim eğitimimizde sınır yoktur. Yani müfredatın dışında güvenli sürüş tekniklerini de ders aralarında adaylara aktarıyoruz.

Kursunuza ait eğitim kadrosu, kurs yeri, araç kullanma parkuru ile ilgili biraz bilgi verir misiniz?
Eğitimlerimiz kadrolu eğitmenlerimizdir. Herhangi bir kuruluştan ek kazanç için gelmemektedir. Direkt olarak Ferahevler Sürücü Kursu’nda eğitim vermektedirler. Eğitmenlerimiz aynı zamanda şoförlere (mesleki yeterlilik SRC) eğitimleri de vermektedir. Ayrıca eğitim parkurumuz konusunda ise biz eğitimimizi oyuncak alanlarda değil gerçek İstanbul trafiğinde veriyoruz.

Ferahevler Mah. Adnan Kahveci Cad. No:39/3 Sarıyer/İSTANBUL
Tel:0212 223 66 40
Fax:0212 223 66 39
www.ferahevlersurucukursu.com

Bu haber toplam 7685 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT