Soyunma ve arşiv dolapları fiyatları

Soyunma ve arşiv dolapları fiyatları

Soyunma ve arşiv dolapları kıyafet, eşya veya dosya, evrak saklamak amacıyla çelik sac ile üretim yapan firmalar tarafından üretilen dolaplardır. Bu dolapların kullanım amacına, kullanım alanına ve değişik gereksinimlere göre farklı modelleri bulunmaktadır. Ayrıca ihtiyaç olması halinde müşteri talepleri de dikkate alınarak çeşitli modellerde üretim yapılabilmektedir. Soyunma ve arşiv dolapları hem özel sektör firmalarında hem de kamu kurumlarında sıklıkla kullanılmaktadır.

Soyunma Dolabı Modelleri

Personelin genellikle işe uygun kıyafetler giymek durumunda olduğu şantiye, fabrika, maden ocağı gibi iş yerlerinde kullanılan soyunma dolapları, kişisel eşyaların karışmaması ve düzenli kalabilmesi için kullanımı önemli birer ihtiyaçtır. Kalabalık personel gruplarının olduğu veya vardiyalı çalışma saatleri bulunan projelerde bu gibi dolaplar olmazsa olmazdır. Soyunma dolapları tekli, ikili, üçlü, dörtlü, altılı bölmelerden oluşacak şekilde üretilmektedir.

Soyunma Dolabı Fiyatları

Piyasada bulunan çeşitli büyüklük ve modeldeki soyunma dolaplarının fiyatları dolabın kapasitesine, ebatlarına, gri ya da farklı renkte olmasına bağlı olarak değişmektedir. Öte yandan dolap imalatında kullanılan çelik malzeme ve işçilik ücretlerine göre de fiyat tarifeleri değişebilir. Müşterilerimiz her türlü konuda ve soyunma dolapları fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için firmamızla iletişime geçebilirler.

Arşiv Dolabı Modelleri

İşletmelerin hukuki sorumlulukları ve kendi iç işleyişlerine bağlı olarak çeşitli evraklarını belli süreler boyunca koruma altına almaları gerekebilir. Bu sebeple işletmenin ihtiyaç ve gereksinimlerine göre farklı boyutlarda, raf aralığında ve normal kapaklı ya da raylı sistemde olabilecek arşiv dolapları temin etmesi gerekir. Muhafaza edilecek evrakların nem ve toz gibi dış unsurlardan da korunabilmesi için arşiv dolapları büyük öneme sahiptir.

Arşiv Dolabı Fiyatları

Arşiv dolaplarının fiyatları konusunda öncelikli hususlar dolabın ebatları, iç hacmi, kullanılan malzeme kalitesidir. Bununla birlikte müşteri tarafından hangi miktarda ürün sipariş edileceği de fiyatları etkilemektedir. Ayrıca mevcut ürünlerden ve sabit renkte mi yoksa yeni bir tasarım ile farklı renklerde ürünler mi talep edileceği de ürün fiyatını etkilemektedir. Dosyalama sistemi ihtiyacı ve sistem kurulacak alan bilgileri değerlendirilerek müşterilerimize uygun arşiv dolapları fiyatları sunulmaktadır.

Soyunma Ve Arşiv Dolabı Maliyetlerini Oluşturan Unsurlar

Gerek soyunma dolaplarında gerek arşiv dolaplarında kullanılacak alan boyutları, kullanıcı ihtiyaç ve gereksinimleri sipariş edilecek dolabın ebatlarının ve iç alan hacimlerinin belirlenmesinde önem taşımaktadır. Bu durumda kullanılacak malzeme miktarı değişebilir. Ayrıca standart ve mevcut ürünlerin dışında farklı tasarımda bir ürün talep ediliyorsa bu da maliyetleri etkileyecek bir durumdur.

 Diğer taraftan ihtiyaç duyulan dolap miktarının çok oluşu da fiyat konusunda müşteri lehine artı olacak bir durumdur. Şöyle ki, yüksek sayıda dolap talep edilmesi durumunda üretici sabit maliyetleri düşebileceği için fiyat konusunda avantaj sağlanır. Bununla birlikte sipariş süreci öncesinde, dolap tedarikinde bulunacak üretici firmadan fiyatlar konusunda bilgi alınmasında fayda vardır.

Bu haber toplam 736 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT