Sevdiklerinizi Mutlu Etmenin Yolu Hazz’dan Geçiyor

Sevdiklerinizi Mutlu Etmenin Yolu Hazz’dan Geçiyor

Çikolata kadın erkek genç yaşlı demeden hemen herkesin severek tükettiği ürünlerin başında gelir. Binlerce yıldır insanların hayatında yer alan çikolata ile aramızdaki aşk ilişkisi hiç kesintiye uğramadan ve giderek güçlenerek devam eder. Tropik kakao ağaçlarının tohumlarından üretilen çikolata, ilk zamanlarda çok pahalı olduğundan herkes tarafından tüketilemez ve bu nedenle “Tanrıların yiyeceği” olarak anılırdır. O zamanlar yalnızca zenginlere hitap eden bir yiyecek olarak kabul edilen çikolata, 1500’lü yıllarda Avrupa’ya gelince burada da kalpleri fethetti. Uzun yıllar boyunca zenginlik, güç ve lüks ile özdeşleştirilen çikolata 19.yüzyıl başlarından itibaren halkın her kesimi tarafından tüketilebilir hale geldi. Bunun temel nedeni üretim alanında yaşanan gelişmelere bağlı olarak çikolata fiyatlarının herkes tarafından erişilebilir hale gelmesiydi. Bunun sonucunda çikolata bir parçasını dahi yiyen ve bu eşsiz lezzeti keşfeden herkes için vazgeçilmez oldu.

 

Damaklarda eşsiz bir lezzet bırakan çikolata, üretimde kullanılan malzemelerin ve malzeme oranlarının farklı olması sonucunda değişik lezzetlerde üretilebilir. İçinde %10-%40 civarında kakao bulunan sütlü çikolata en popüler çikolata türü olarak kabul edilir. Açık kahverengindeki sütlü çikolata diğer çikolata türlerine göre çok daha kolay erime özelliğine sahiptir. İçinde %20 civarında kakao yağı olan beyaz çikolatada çok baskın bir çikolata tadı yoktur. Pişirmeye uygun bir çikolata türü olan bitter çikolatadaki kakao oranı %30 ile %80 aralığında değişir.

 

Çikolata çeşitleri elbette bu üç temel türle sınırlı değildir. Hayran kitlesi her geçen gün artan çikolatalar özel malzemeler kullanılarak çeşitlendirilebilir. Hazz çikolata ürünleri arasında son derece özel bir yere sahip olan trüf çikolata spesiyal çikolata türlerinden biridir. Üretimlerinde kullanılan özel malzemelerin yanı sıra Hazz trüf çikolata modelleri şık tasarımlı ambalajlarıyla da kalpleri fetheder. Prestijli hediyelik ürünler olarak da sıklıkla tercih edilen trüf çikolata çeşitleri Hazz tarafından en kaliteli hammaddeler kullanılarak üretilir. Trüf çikolatalar birbirinden özel malzemelerin bir araya gelmesiyle hazırlanmakta ve sevdiklerinize sunabileceğiniz en lezzetli hediye alternatiflerinden biri olmaktadır.

 

Makaron Denilince Ayakları Yerden Kesilenlerdenseniz Hazz’a Bekleniyorsunuz

 

Makaron her ne kadar Fransız mutfağının en özel tatlılarından biri olsa da şöhreti çoktan Fransa sınırlarını aşmış durumda. Dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de en çok sevilen tatlıların başında makaron gelir. Makaronlar rengarenk görünümleri ve damaklarda iz bırakan lezzetleriyle kutlamalarda, özel günlerde ya da sevdiklerinizi mutlu etmek istediğiniz her anda en büyük destekçinizdir. Hazz tarafından üretilen birbirinden özel ve lezzetli ürünlerin sizlere ulaştırıldığı hazz.com.tr adresinde yer alan zengin ürün çeşitliliği içinde makaron ayrı bir yere sahiptir. Farklı lezzetleriyle her damak zevkine hitap etmeyi başaran makaron çeşitleri aynı zamanda rengarenk görünümleriyle eşsiz bir görsel şölenin de habercisidirler. Siz de hazz.com.tr adresinin ziyaret ederek farklı aromalarla ve birbirinden şık kutularla satışa sunulan Hazz makaron ürünlerini 7/24 satın alma ayrıcalığına erişebilirsiniz. Birbirinden özel Hazz lezzetlerini inceleyerek hem kendinizin hem sevdiklerinizin damak tadına uygun ürünleri keşfederek Hazz ürünlerinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Makaronların Renkli Dünyasında Bir Yolculuğa Ne Dersiniz?

 

Bir kez tadına bakanın bir daha asla vazgeçemediği makaron Fransa’dan dünyaya yayılan en özel lezzetlerin başında gelir. Hediye olarak sunulan makaronlar yalnızca lezzetleriyle değil rengarenk görünümleriyle de mutluluğu garantilerler. Makaronlar çeşitli aromalarla üretilebildikleri için farklı damak zevklerine hitap edebilen ürünler olarak kabul edilirler.

 

Makaronlar Hazz tarafından yalnızca klasik olarak kabul edilen kakaolu ve vanilyalı çeşitlerde üretilmez. Hazz ürün yelpazesinde hindistan cevizli, kan portakallı, frambuazlı ve karamelli gibi farklı aromalarda makaron çeşitleri bulunur. Makaron çeşitleri Hazz tarafından farklı sayılarda ürünler içeren özel tasarım kutularda satışa sunulur. Böylece aynı anda hem göze hem damağa hitap etmeyi başarır. Hazz makaron çeşitleri tek aromadan ya da farklı lezzetleri bir araya gelmesinden oluşan kutularda satışa sunulur.

 

Makaronlar son derece lezzetli tatlılar olarak aynı zamanda son derece şık hediyelik ürünlerdir. Kolay kolay hiç kimsenin hayır diyemeyeceği bir lezzet olan makaronlar ülkemizdeki geçmişi çok eskiye dayanmamasına karşın şimdiden kendine özel bir hayran kitlesi yaratmıştır. Beş çaylarının, kutlamaların, gün içerisinde hepimizin ihtiyaç duyduğu ufak lezzet molalarının vazgeçilmezi olan Hazz kalitesiyle, en özel hammaddeler kullanılarak hazırlanan ve farklı aromalarda üretilen makaron çeşitlerine hazz.com.tr adresinden 7/24 ulaşabilirsiniz. Hazz makaron çeşitlerini satın alarak sevdiklerinizin yüzünde tarifi imkansız bir gülümsenin nedeni olabilir, onlara ne kadar değer verdiğinizi asla unutamayacakları bir şekilde gösterebilir ve bir lezzet şöleni yaşatabilirsiniz. 250 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo imkanı sunan Hazz, anlaşmalı olduğu kargo şirketleri aracılığıyla Türkiye’nin her bir noktasına hızlı ve hijyen kurallarına uygun şekilde gönderim yapar. Gün içerisinde saat 14.30’a kadar verilen siparişleri aynı gün kargoya verdiği gibi saat 11.30’a kadar gelen İstanbul içi siparişleri de aynı gün teslim eder

Bu haber toplam 1025 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT