Sarıyer Belediyesi'nde BÜYÜK DEĞİŞİM!

Sarıyer Belediyesi'nde BÜYÜK DEĞİŞİM!
Sarıyer Belediyesi’nde bürokrat başkan yardımcıları ve müdürlerin neredeyse tamamı değişiyor.

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, belediyedeki bürokrat kadrosunda büyük oranda değişime gidiyor. Başkan Oktay Aksu’nun, Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay, Sevim Koç ve Ahmet Aygün ile yeni dönemde birlikte çalışmayacağını kendilerine tebliğ ettiği öğrenildi.

Sarıyer Belediyesi’ndeki birçok müdürlükte de değişime gidiliyor. Alınan bilgilere göre; Özel Kalem Müdürü Şehnaz Bulut’un emekliliğini istediği; ayrıca Kartal, Şişli, Beşiktaş Belediyesi ile İBB’den bazı memurların müdür olarak Sarıyer Belediyesi'nde görevlendirileceği öğrenildi.

Sevgi Atalay’a bağlı İmar ve Şehircilik Müdürü Murat Durna ve Yapı Kontrol Müdürü Hanefi Haydar Yılmaz görevlerine devam edecek.

Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Polat, Mali Hizmetler Müdürü Veysel Sıbıç, Zabıta Müdürü Erdinç Sağır, Park ve Bahçeler Müdürü Oğuz Afacan, Sosyal İşler Müdürü Saadet Göne, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Güven Yeşilbaş, Araştırma ve Geliştirme Müdürü Önder Kömür, Muhtarlıklar Müdürü Gönül Kıral ile Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hatice Yazlık değişiyor.

Memur atamaları nedeniyle işlemlerin devam ettiği süreç içerisinde diğer müdürlüklerden de büyük oranda değişime gidileceği öğrenildi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne Kartal Belediyesi’nden Ferdi Türk, Hesap İşleri Müdürü olarak ise Beşiktaş Belediyesi’nde görev yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek'in yeğeni Meltem Sarıoğlu getirilirken; Gökan Zeybek’in danışmanı Armağan Büyükkarakaş’ın da Özel Kalem Müdürü olarak atanacağı öğrenildi.

Kartal’dan Sarıyer’e transfer edilen Başkan Yardımcısı Cem Çetin ve Sergül Doğan’ın atamaları yapılırken, Osman Demir ile birlikte bir bürokrat başkan yardımcısının daha atamasının yapılacağı konuşuluyor.

Siyasi Başkan Yardımcısı olarak da Hüseyin Coşkun, Nizamettin Günel ve Özkan Sucu’nun isimleri ağırlık kazandı. Nizamettin Günel’in İmar Komisyonu'nda olması nedeniyle yerine Uğurhan Atma veya Ayhan Gedik’in görevlendirileceği de konuşulanlar arasında...

17279.jpeg

Bu haber toplam 14538 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum