Sarıyer’de yabancı dil fırsatı

Sarıyer’de yabancı dil fırsatı
Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Sarıyer Şubesi, ferah ve modern bir şekilde dizayn edilmiş kurs binası ve tecrübeli eğitim kadrosu ile Sarıyerlilere yabancı dil fırsatı sunuyor.

İngilizce öğrenmek günümüz koşularının olmazsa olmazları arasında bulunuyor. Sarıyer’de yabancı dil öğrenmek isteyenler genellikle kilometrelerce uzak yerlerdeki kurslara gidiyordu. Ancak yeni açılan Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları mesafeyi kaldırdı ve yabancı dil fırsatını Sarıyerlilerin ayağına getirdi. Merkez Mahallesi Orta Çeşme Caddesi No 17/A adresinde açılan Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Sarıyer Şubesi, ferah ve modern bir şekilde dizayn edilmiş kurs binası ve tecrübeli eğitim kadrosu ile Sarıyerlilere yabancı dil fırsatı sunuyor.

Dünya İngilizcesi
İngilizce eğitimlerinde dünyanın farklı bölgelerinde konuşulan İngilizceye yer vererek, en güncel ve en yaygın olanını öğreten Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları, küreselleşmiş bir İngilizce eğitimi verme hedefiyle birçok farklı telaffuz ve tarzı öğretme konusunda hizmet içi eğitim almış uzman kadrosuyla çalışıyor.

Açılışa özel kampanya!
8 kişiyi geçmeyen sınıfları ile ücretsiz öğrenme garantisi veren Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları, açılışa özel kampanyası ile de 2 kur alan her öğrenciye bir kur hediye ediyor. Detaylı bilgi almak için, 0212 242 10 07- 242 20 08 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Bu haber toplam 1403 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT