Sarıyer 'TAÇ'lanıyor

Sarıyer 'TAÇ'lanıyor
Ev tekstilinde Türkiye’nin en önemli markası olan “TAÇ” yarın (Cumartesi) saat 13.30’da ilçe protokolünün de katılımıyla Sarıyer Merkez’de açılıyor.

Ev tekstilinde Sarıyer’in en önemli mekânı olarak bilinen Dilek Home, Sarıyer’e açtığı yeni mağazasıyla büyümeye devam ediyor. Yıllardır verdiği güven ve kaliteli hizmetle ev tekstilinde Sarıyerlilerin ilk tercihi haline gelen Dilek Home bu kez ‘TAÇ’ markasını Sarıyerle tanıştırmaya hazırlanıyor.

Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Sarıyer Emniyet Müdürü Ramazan Emekli, TAÇ Genel Müdür Yardımcısı Erkmen Önbulak ve daha birçok seçkin kişinin katılacağı açılış töreninde taç sürprizleri sizleri bekliyor. 13.30’dan 19.00’a kadar devam edecek olan açılışta ikinci üründe %50 indirim fırsatını kaçırmayın.

Yüzlerce ürün çeşidi
Özellikle perde ağırlıklı açılan 3 katlı showromda ev tekstiline dair yüzlerce ürün satılıyor. Dilek Home kalitesinin TAÇ kalitesiyle buluştuğu mağazada; Perde, nevresim takımları, yatak örtüleri, pike takımları, yorgan, battaniye, havlu ve bornoz setleri, uyku setleri, bebek nevresimleri, spor kulüplerine ait lisanslı ürünler, çizgi film karakterlerine ait lisanslı ürünlerin olduğu TAÇ’ta açılışa özel kampanyalar sizleri bekliyor.

Adres: Ortaçesme Cad. No.12 Sarıyer Tel: (212) 218 55 55

dilekhomemans2_274062945.jpg

Bu haber toplam 4286 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT