Sarıyer ‘TAÇ’landı

Sarıyer ‘TAÇ’landı
Ev tekstilinde Türkiye’nin en önemli markası olan “TAÇ” Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve İlçe Emniyet Müdür Ramazan Emekli’nin katılımıyla Sarıyer’de açıldı.

Ev tekstilinde Sarıyer’in en önemli mekânı olarak bilinen Dilek Home, Sarıyer’e açtığı yeni mağazasıyla büyümeye devam ediyor. Yıllardır verdiği güven ve kaliteli hizmetle ev tekstilinde Sarıyerlilerin ilk tercihi haline gelen Dilek Home bu kez ‘TAÇ’ markasını Sarıyer’le tanıştırdı.

Açılış kurdelesini Şükrü Genç kesti
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç açılış kurdelesini Sarıyer Emniyet Müdürü Ramazan Emekli, TAÇ Genel Müdür Yardımcısı Erkmen Önbulak ve işletmenin sahipleri Murat Çam ve Cafer Boyraz  ile birlikte kesti. Açılışta CHP Meclis Üyeleri Hayati Kaptanoğlu ve Hüseyin Coşkun, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Verda Yiğit, Sarıyer Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Özlem Aydoğan, Kültür Müdürü Filiz Coşkun ve daha birçok seçkin kişi hazır bulundu. 13.30’dan 19.00’a kadar devam eden açılış törenine çok sayıda kişi katılırken, çok sayıda kişiden de çiçek ve çelenk geldi. Mekânın önü adeta çelenklerle dolup taştı.

tacsariyeracildi1_349086195.jpg

Şükrü Genç: Sarıyer TAÇ kalitesiyle tanıştı
Belediye Başkanı Şükrü Genç açılışı yaptıktan sonra Emniyet Müdürü Ramazan Emekli ile birlikte mağazayı gezdi. Sarıyer’i TAÇ’ın kalitesiyle tanıştırdığı için işletmenin yetkililerine teşekkür eden Genç, “Çok kaliteli ve güzel bir mekân olmuş. Sarıyer’imize ve sahiplerine hayırlı uğurlu olsun. Bol kazançlar diliyorum” dedi. Emniyet Müdürü Emekli de, “TAÇ gibi kaliteli işletmeler ilçemize değer katıyor. Buda bizleri mutlu ediyor. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

tacsariyeracildi3_776160160.jpg

Yüzlerce ürün çeşidi
Özellikle perde ağırlıklı açılan 3 katlı showromda ev tesktiline dair yüzlerce ürün satılıyor. Dilek Home kalitesinin TAÇ kalitesiyle buluştuğu mağazada; Perde, nevresim takımları, yatak örtüleri, pike takımları, yorgan, battaniye, havlu ve bornoz setleri, uyku setleri, bebek nevresimleri, spor kulüplerine ait lisanslı ürünler, çizgi film karakterlerine ait lisanslı ürünlerin olduğu TAÇ’ta açılışa özel kampanyalar sizleri bekliyor. İkinci üründe %50 indirimini kaçırmayın.



tacsariyeracildi2_336763686.jpg

Bu haber toplam 9975 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT