Sarıyer Moto Kuryeler

Sarıyer Moto Kuryeler
Sarıyer Moto Kuryeler

Sarıyer Moto Kuryelerimiz son derece donanımlı ve eğitimli personellerdir. Sarıyer bölgesin de uzun zamandır moto kurye hizmeti vermektedir. Sarıyer moto kuryeler kurumsal ve resmi moto kuye firmasıdır. Diğer moto kuryelerin aksine gerçek bir ofisi ve resmi hizmetleri mevcuttur
 

Sarıyer Moto Kuryeler

Sarıyer bölgesin de moto kurye bulmak şu zamanlar da çok zor. Hele ki güvenilir moto kuryeler bir hayli zor. Çoğu moto kuryeyim diyen kişilerin gerçek bir ofisi bulunmamakta. Moto kuryecilik son dönemde çok ihtiyacı olan bir meslek. Hele ki pandemi dönemin de moto kuryelerin önemi daha iyi anlaşılıyor.

Tüm moto kuryelerimiz A2 ehliyete sahip olup, kalifiye elemanlardır. Adli sicil kayıtları ve sabika kayıtları kontrol edilmiş personellerdir. Her türlü olumsuzluklara karşı pozitif çözümler üretmekte olup. Yapılan tüm işlemler kayıt altına alınır.

Sarıyer Moto Kuryelerin Özellikleri

Moto kuryelerimiz son derece gelişmiş moto araç filosuna sahiptir. Tüm motorlarımız/araçlarımız son modellerden oluşur. Taşıma sepetlerimiz yağmur, nem ve rüzgar geçirmezdir. Bozulabilir ürülerinizi dahi taşıma yapabilirsiniz. Ayrıca Ümraniye moto kuryelerimiz de bu özelliklere sahiptir. Ürünün alımından teslimine kadar, hangi işlemlerden ve aşamalardan geçtiğini online moto kurye web portalımız da an ve an görebilirsiniz.

Sarıyer Moto Kuryeleri Neden Seçmelisiniz?

Sarıyer moto kuryeler, rekabetçi fiyatlar sunarlar. Ekonomik ve profesyonelliği bir arada hissetmek için moto kuryelerimizi tercih edebilirsiniz. Moto kuryeler için özel günler ve tatil günleri yoktur. Haftanın her günü, günün her saati moto kuryelerimiz  hizmetinizde. Yapmanız  gereken tek şey, iletişim numaramızdan bizi aramanız ve moto kuryelerimizi çağırmanızdır.

İstanbul, Sarıyer’in karmaşık trafiğini ve zor yollarını çok iyi bir şekilde aşmaktadırlar. Gelişmiş navigasyon sistemine sahip olup, Yandex Navigasyon ve Google Maps aplikasyonlarından yararlanmaktadırlar.

Sarıyer Moto Kuryeler ile Taşıtabileceğiniz Ürünler

Sarıyer moto kuryelerimiz resmi ve kurumsal bir firma olduğu için kesinlikle Türkiye Cumhuriyeti kanun/yasalarına bağlıdır. Bu sebeple, Türkiye Cumhuriyetinin yasak kıldığı her şeyi moto kuryelerimiz ile taşıtamazsınız. Bunlardan bir kaçını aşağıda listeliyoruz. Yine ürününüzün taşınıp taşınmayacağından emin değilseniz. Bizi aramaktan çekinmeyin.

Sahte ilaç
Sahte para
Döviz
Deri
Uyuşturucu
Narkotik türevler
Tütün

Resmi plan ve krokiler

 

Bu haber toplam 953 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT