Sarıyer Market Küçükyalı’da

Sarıyer Market Küçükyalı’da
Sarıyer halkının alışverişteki ilk tercihi haline gelen Sarıyer Marketler Zinciri ilçe sınırlarını aşarak büyümeye devam ediyor.

Yıllardır kaliteli hizmet sunarak, Sarıyer halkının alışverişteki ilk tercihi haline gelen Sarıyer Marketler Zinciri ilçe sınırlarını aşarak büyümeye devam ediyor.

Sarıyer Market, İstanbul Anadolu yakasındaki ilk şubesini görkemli bir törenle Küçükyalı’da hizmete açtı. Açılış törenine Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Manken Ebru Destan, iş adamları ve vatandaşlar katıldılar. Anadolu yakasında ilk şubesini Maltepe Küçükyalı’ya açan Sarıyer Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Korkmaz şunları söyledi. “Sarıyer Marketler Zinciri’nin 8. Şubesini Maltepe’ye açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Vatandaşlarımız daha uygun, daha hijyenik, daha kaliteli ürünler elde edebileceği süper marketimizde çağımıza uygun online alışveriş sistemimizle de internet üzerinden alışveriş devrini başlatmış bulunuyoruz” dedi.

Açılış kurdelesini kesen Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ise şunları söyledi, “ Maltepe’mize böylesine bir yatırım yaparak Maltepe’ye katma değer sağlayan Sarıyer Marketler Zinciri sahibi Sayın İhsan Korkmaz’a, Genel Müdür Sayın Zafer Yayla’ya, Küçükyalı Şube Müdürü Sırrı Korkmaz’a teşekkür ediyorum. Bu binanın yanına güzel bir bina yapacağız onun üzerini de erkek yurdu yapacağız. Bölgemiz böylece daha artı değerler kazanmış olacaktır. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

ONLİNE ALIŞVERİŞ
Sarıyer Marketler Zinciri Genel Müdürü Zafer Yayla ise “Küçükyalı şubemizde bugünden itibaren online alışveriş dönemi başlamıştır. Vatandaşlarımız internet üzerinden (www.sariyermarket.com) siparişlerini veriyorlar ve ödemelerini kredi kartı ile de gerçekleştirebiliyorlar. Adres neresi olursa olsun siparişi verdikleri andan itibaren alışverişlerini evlerine ulaştırıyoruz. Böyle bir hizmeti halkımıza sunmanın onurunu yaşıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 9106 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT