Sarıyer Market 11. şubesini açtı

Sarıyer Market 11. şubesini açtı
Sarıyer’in yanı sıra İstanbul’un birçok semtinde de hizmet veren Sarıyer Marketler Zinciri yeni mağazasını Zekeriyaköy’de açtı. Sarıyer Market alanı ve geniş otoparkıyla Zekeriyaköy’ün en büyük mağazası oldu.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda yapılan görkemli açılış törenine Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Hayati Kaptanoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, eski Sarıyer Belediye Başkanı Sedat Özsoy, AK Parti Meclis Üyesi Yakup Güngör Mutlu ve babası emekli hakim Mehmet Şefik Mutlu, eski Belediye Başkan Yardımcısı Şems Çakıroğlu, Sarıyer Müftüsü İbrahim Gemici, İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar, Sarıyer Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Korkmaz ve daha birçok isim katıldı. Sarıyer Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Korkmaz, açtıkları yeni mağaza ile Zekeriyaköy’e Sarıyer Market kalitesini getirdiklerini belirtti.



Kaymakam Karaman, “Sarıyer Market ilçemiz için çok önemli bir markadır”
Mağazanın açılış kurdelesini kesmeden önce kısa bir konuşma yapan Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Sarıyer Market’in ilçenin bir marka değeri olduğuna belirterek, “Sarıyer Market hem ilçemiz hem de İstanbul için çok önemli bir kuruluştur. Sarıyer’imizin çok önemli bir markasıdır. Yıllardır verdiği kaliteli hizmeti daha da genişletiyor. Zekeriyaköy’de böyle kaliteli bir alışveriş merkezinin açılması bölgeye de çok değer katacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Kaymakam Karaman’ın konuşmasından sonra marketin açılışı gerçekleştirildi.


 
Daha sonra Sarıyer Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Korkmaz açılışa katlan davetlileri mağazayı gezdirdi. Müşterilerin rahat alışveriş yapması için her şeyin en ince detayına kadar düşünüldüğü mağazanın dizaynı da açılışa katılanlar tarafından büyük beğeni topladı. Görkemli açılışta alışveriş yapan müşterilere de çeşitli hediyeler verildi. Sarıyer Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Korkmaz açılış törenine katılan tüm davetlilere teşekkür etti.



47 yıldır İstanbul’un Avrupa yakası Sarıyer ve Beşiktaş bölgelerinde perakende sektöründe müşterilerine hizmet veren Sarıyer Marketler Zinciri, kurumsallaşan alt yapısı ve gittikçe büyüyen organizasyonuyla sadece bulunduğu bölgede kalmayıp; İstanbul’un farklı bölgelerinde de büyümeye devam ediyor.  



























Bu haber toplam 11753 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT