Platin Oto'dan can dostlarımıza jest

Platin Oto'dan can dostlarımıza jest
Platin Oto, farkındalık yaratma amacı ile, sokak hayvanlarına özel kulübeler dağıtıyor.

İstanbul Kadıköy’de yer alan Platin Otomotiv, ‘’Önce Can Güvenliği’’ adı altında başlattığı bir farkındalık projesine imza atarak sokak hayvanlarına özel kulübeler yaptırdı. Diğer firmalara örnek olmak isteyen şirket, kış mevsimi yaklaşırken sokak hayvanlarını mevsimin zorlu hava koşullarından korumak için onlara portatif kulübeler yaptırdı. Tüm hayvanseverlerin, sokak hayvanlarına sıcak ve güvenli bir ortam sağlayan bu kulübeleri, Platin Oto Koşuyolu şubesinden temin edebilecekleri belirtildi.

‘’HER CANI ÖNEMSİYORUZ’’

Proje hakkında konuşan Şirket yetkililerinden Bülent Saral Dalyan, kulübeleri, talep edilen ihtiyaç miktarı doğrultusunda Türkiye’nin tüm illerine ulaştıracaklarını dile getirdi. Sektörlerinde önce can güvenliğini önemsediklerini belirten Dalyan, ‘’Biz, can derken sadece insanları değil; can dostlarımızı da kastediyoruz’’ dedi. Vatandaşların çevrelerindeki kulübe ihtiyaçlarına karşı duyarlı olmalarını rica eden Dalyan, ‘’Herkes, ev, iş yeri gibi düzenli gittiği yerlerde sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını kontrol ederse, aç, susuz ve üşüyen dostumuz kalmaz’’ şeklinde konuştu.

Dalyan, projenin herkese açık olduğunu hatırlatarak, ‘’İsteyen herkes galerimizi ziyaret ederek bu kulübelerden alabilir. Biz, her canı önemsiyoruz, üstelik onlar bizden daha savunmasız ve bize emanetler. Bu uğurda gereken kaç miktarsa, şirket olarak talebi karşılayacağız’’ açıklamasında bulundu.

pl1.jpgpl2.jpgpl3.jpg

Bu haber toplam 2372 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT