Plastiğin Yararları ve Zararları

Plastiğin Yararları ve Zararları
Plastiğin Yararları ve Zararları

 

Plastikler, evlerde, binalarda ve köprüler gibi altyapılarda sürdürülebilir, dayanıklı, uzun ömürlü tasarım ve inşaat sağlar.
Otomotiv tasarımında plastikler, güvenlik, performans ve yakıt verimliliği konularında çok sayıda yeniliğe katkıda bulunmuştur.
Plastik ambalajlar, nakliye sırasında ağırlığı azaltarak, yakıt tasarrufu ve sera gazı emisyonlarını azaltırken malların korunmasına ve muhafaza edilmesine yardımcı olur.
Bilgisayarlar ve cep telefonlarından televizyonlara ve mikrodalga fırınlara kadar dayanıklı, hafif ve uygun fiyatlı plastikler, her gün güvendiğimiz elektronik cihazlarda devrim yaratmaya yardımcı oldu.
Plastikler, her yaştan spor tutkununu güvende tutmaya yardımcı olmak için plastik kasklar, ağız koruyucular, gözlükler ve koruyucu dolgu gibi spor güvenlik ekipmanlarının daha hafif ve daha güçlü olmasına yardımcı olur. Plastik temizlik gereçleri Kalıplı, darbe emici plastik köpük, ayakların sabit kalmasına ve desteklenmesine yardımcı olurken, kaskları ve pedleri kaplayan sağlam plastik kabuklar, başları, eklemleri ve kemikleri korumaya yardımcı olur.

Bu haber toplam 1149 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT