PDKS Neden Önemlidir?

PDKS Neden Önemlidir?
PDKS Neden Önemlidir?

 

PDKS manuel olduğunda, kuruluşların zaman ve maliyet harcamalarına yol açar. İnsan hataları ya da hileli zaman tutma, herhangi bir kuruluşun üretkenliğini doğrudan etkileyen ek gizli masraflardır. Bir şirketten diğerine katılım politikalarındaki çeşitlilik, zaman-devam verilerini yakalamayı ve bunları otomatikleştirmeyi son derece zor hale getirir. Bu nedenle, tam otomatik bir Personel Devam Kontrol Sistemi, herhangi bir kuruluşun üretkenliğini artırmak için çok önemlidir.

Devam kontrol sistemi, bir kullanıcının yoklama verilerini kaydeden ve sonraki işlemler için çeşitli raporlar oluşturan otomatik bir katılım yönetimi sistemidir. Yalnızca idari maliyetten tasarruf etmekle kalmaz, aynı zamanda İK'nın birden çok yerden katılım politikalarını merkezi olarak yönetmesini kolaylaştırır. Bu şekilde yöneticilerin verimli çalışmasını sağlar.

ZKTeco Türkiye güvencesiyle üretilen bazı PDKS sistemleri aşağıdaki gibidir:

SFACE900 ZAMAN VE KATILIM KONTROL SİSTEMİ (PDKS)

ZKTeco'nun yeni çıkan SFace900 Yarı Dış Ortam Çoklu Biyometrik Zaman Kontrol (PDKS) ve Erişim Kontrol Terminali, 3.000 yüz şablonunu, 4.000 parmak izi şablonunu ve 10.000 kartı destekler.

UFACE302 BİYOMETRİK PDKS CİHAZI

ZKTeco, 3.000 yüz şablonunu, 4.000 parmak izi şablonunu ve 10.000 kartı destekleyen uFace302 Çok Biyometrik Zaman Kontrol(PDKS) ve Erişim Kontrol Terminalini piyasaya sürdü. ZKTeco'nun en yeni donanım platformu ve algoritması ile donatılmıştır ve müşterilere yepyeni bir UI ve kullanıcı dostu bir işletim arayüzü sunar ve onlara sorunsuz kullanım deneyimi sunar.

ICLOCK 700 ZAMAN KONTROL (PDKS) VE ERİŞİM KONTROL SİSTEMİ

iClock700, 3.5 inç TFT ekran, Zaman Kontrol(PDKS) ve Erişim Kontrol Terminalidir. Yeni kullanıcı dostu ürün yazılımı ile iClock700, çarpıcı GUI, daha fazla kararlılık, daha hızlı eşleştirme hızı ve daha iyi genişletilebilirlik gibi özelliklerle donatılmıştır.

KF160/TRFACE200 YÜZ TANIMA TEKNOLOJİLİ ZAMAN KONTROL (PDKS) CİHAZI

KF160/TRFace200, yüz ve kartlı tanımayı mümkün kılan bir zaman kontrol(PDKS) ve erişim kontrol cihazıdır. Kullanıcı doğrulama, yüz tanıma (standart) veya kimlik kartları (isteğe bağlı) kullanılarak gerçekleştirilir. Doğrulama işlemi 1 saniyeden az sürer.

 

Bu haber toplam 1076 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT