Oversize Sweatshirt Nasıl Kombinlenir?

Oversize Sweatshirt Nasıl Kombinlenir?
Oversize sweatshirtler hem kadın hem erkek kullanıcılar için bahar ve kış aylarının vazgeçilmezi haline geldi.

Son zamanlarda oversize modası neredeyse bütün gardrobumuzu sardı. Özellikle oversize sweatshirtler hem kadın hem erkek kullanıcılar için bahar ve kış aylarının vazgeçilmezi haline geldi.

Erkek kullanıcılar;

spor bir görünüm tercih ettiklerinde oversize t-shirtlerin üzerine oversize sweatshirtleri tercih etmeli, daha şık bir görünüm için basic oversize sweatshirtü tek başına tercih edebilir ya da yaka düğmesine kadar iliklenmiş bir gömlekle daha dikkat çekici bir hale getirebilirsiniz.

oversize-sweatshirt-nasil-kombinlenir.jpg

Alt giyim olarak tercihen slim fit ürünler kullanılmalı fakat kullanıcının vücut yapısına göre relax kesim ürünleri tercih edebilir.

Kadın kullanıcılar;

desenli elbiselerin üzerine tercih edilen basic oversize sweatshirtler son zamanlarda oldukça moda ve günlük kullanıma oldukça uygun. Bahar aylarında oversize sweatshirtler geniş yapısı ile kısa şortlar, biker şortlar ya da taytlarla adeta sizi ne giysem derdinden kurtarmak gönderilmiş bir kurtarıcı.

oversize-sweatshirt-nasil-kombinlenir2.jpg

Eğer farklı bir tarz arayışındaysanız ve rahatlığınız sizin için ön plandaysa oversize ürünleri denemenizin tam zamanı. Oversize Sweatshirt satın almak için Gotham.com.tr sitesini ziyaret edin.

Bu haber toplam 2709 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT