Oto yıkama deyip geçmeyin!

Oto yıkama deyip geçmeyin!
Araçlarınızı yıkatırken nelere dikkat etmelisiniz? Aracınız temizlenirken, aynı zamanda zarar görmemesi için hangi teknikler kullanılmalıdır?

Merak ettiğiniz tüm sorular Rumelihisarüstü’de bulunan Duatepe Oto Yıkama’nın sahipleri Deniz Boyacı ve Kemal Helva, Yavuz Ay ile konuştuk.

Araç yıkamada nasıl bir teknik kullanıyorsunuz?
İthal edilen özel formüle edilmiş tamamen çevre dostu olan kimyasallarla aracın boyasını koruma altına alarak fırça ya da sünger kullanmadan aracın dışına köpük sıkıp durulama yaparak dış yıkama işlemini yapmaktayız.

Oto yıkama artık bir sektör haline geldi, bu anlamda size yansıması nasıl oldu?
Aslında henüz tam bir sektör halini aldığı söylenemez ancak hızlı bir trend gösterdiği gerçek. Müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için daha güçlü bir yarışın içine sokmakta bizleri. Standardın dışında bir oto yıkamanın ihtiyaç olduğunu ve edinmiş olduğumuz tecrübeler göz önünde bulundurarak aynı zamanda buna ilaveten genç girişimci olmamız oto yıkamanın doğru karar olduğuna karar verdik. Planlayıp sistemli bir çalışma ile düzenli ve ben bu oto yıkamada rahat ediyorum diyebileceğiniz bir özellikte hizmet vermeye özen göstermekteyiz. En sistemli, güvenilir ve kaliteli Duatepe Oto Yıkama olabilmenin getirdiği sorumluluğun farkında olan Duatepe Oto Yikama bu açıdan hem kitlesel bir yaygınlık kazanmak için büyük alt yapı yatırımları yapıyor, hem de Türkiye'de oto yıkama sektörüne olumlu katkılar sağlayabilmek için geniş çaplı çalışmalar içerisinde bulunuyor.

Diğer oto yıkamacılardan (kuaför) farkınız nedir? İnsanlar neden sizi tercih etmelidir?
Her yapmış olduğumuz işlerde olduğu gibi planlı, düzenli, güvenilir, kaliteli ve her yönlü hijyenik olmamız müşterilerimizi memnun etmektedir. İlk olarak kullandığımız ürünlerin yüksek kaliteli ürünler olmasına çok dikkat etmekteyiz. Personelimizi uzman ve eğitimli kişilerden seçmekteyiz. Müşterilerimizi en iyi şartlarda ağırlayıp araçlarını mümkün olan en kısa surede maksimum temizlik hizmeti vererek göndermekteyiz. Müşterilerimizin memnuniyeti her seferinde bize geri dönmesi bizi daha da şereflendirmekte, azim ve işimize olan muhabbetimizi arttırmaktadır. Bu da demek oluyor ki daha fazla kalite daha fazla güven ve daha fazla temizlik. Ve şu da bir gerçektir ki aracınızı temizlettiğiniz yerin temiz ve düzenli olmasıdır ki Duatepe Oto Yıkama sırf sizin aracınızı değil aracınızı yıkattığınız bölümleri ve beklerken çayınızı yudumladığınız bekleme salonumuza kadar temizlik ve hijyen üst düzeyde tutulmaktadır.

Ortalama ne kadar sürede bir araç yıkanır?
Otomobillerinizde geçirdiğimiz zaman her geçen gün artıyor. Üreticiler de bu doğrultuda konfor, estetik, daha gelişmiş iç alan fonksiyonları ile ilgili yeniliklerle karşımıza çıkıyor. Ancak kullandıkları malzemeler zamanla kirleniyor ve şık görünümlerini kaybediyor. İngiltere'de yapılan son araştırma, otomobillerin içinin ve bagajlarının mikrop yuvası olduğunu ortaya koyuyor. İngiltere'de faaliyet gösteren bir sigorta şirketi için yapılan ve 25 otomobilin iç bölümü ile bagajlarının rastgele incelendiği araştırmada, ortalama bir İngiliz otomobilinde her santimetre karede 285 tür bakteri tespit edildi. Bunların en az 10 tanesinin önde gelen bakteri tiplerinden olduğu anlaşıldı. Aracınızı çevrenin zarar veren etkilerine karşı en iyi biçimde sık sık yıkayarak koruyabilirsiniz. Biz Duatepe Oto Yıkama, yıkama işlemini aracın büyüklüğüne göre 20 dk - 35 dk arasında yapmaktayız.

İnsanlar oto yıkamaya gederken nelere dikkat etmelidir?
Dikkat edilmesi gereken öncelikle güven ve araçlarında kullanılan kimyasalların sertifikasyon gibi özel şartnamelerinin olup olmadığına dikkat etmelidirler. Hangi marka urun kullandıklarını sormalı ve firmayı internet üzerinden araştırmalıdırlar. Muhakkak haftada 1 defa araçlarını yıkatmalı ve her 3 yıkamada bir cilalı yıkama yaptırmalıdırlar. Araçlarına senede 1 defa boya koruma uygulatmalıdırlar.

Rumeli Hisarüstü Mah.Nispetiye Cad. No:79 Sarıyer/İstanbul
Tel: 212 287 00 72

Bu haber toplam 9038 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT