Nutraxin Omega 3 Balık Yağı - NUTRAXIN

Nutraxin Omega 3 Balık Yağı - NUTRAXIN

Nutraxin omega 3 gıda takviyesi ürünleri, omega-3 yağ asitlerini içeren balık yağı türleridir. Balık yağı, balık dokusundan elde edilen bir hayvansal yağ olup ton balığı, hamsi ve ringa balığı gibi dokusunda diğer türlerine göre daha fazla yağ taşıyan balıklardan ve karaciğerleri geniş olan bazı balıklardan temin edilir. Balık yağı, içerdiği omega-3 asidi, D vitamini ve DHA sebebiyle besin olarak zengindir. Bu etkenler balık yağının kalp hastalıkları, kolesterol ve kanser gibi birçok hastalığın tedavisinde yararlı olmasını sağlar. Fiziksel hastalıklarda etkili olduğu kadar zihinsel hastalıklarda da bir o kadar etkili olduğu araştırmalar sonucu kanıtlanmıştır.

Nutraxin Omega 3 Gıda Takviyeleri

Balık yağının şifa sağlayan özelliklerinden yararlanmak için Nutraxin Omega-3 ürünlerine göz atabilirsiniz. IFOS sertifikasına sahip olan Nutraxin Omega -3 2000 mg ile aradığınız balık yağı gıda takviyesini alabilirsiniz. Omega 3 balık yağı, potansiyel alerjenler içermez ve yapay besin ürünleri bulundurmaz. Günde 2 defa, bol su ile tüketilmesi önerilmektedir.

Nutraxin Omega-3 + CoQ-10 gıda takviyesi ise soğuk denizlerde yüzen balıklardan elde edilen omega-3 asidinin vücutta bolca bulunan ve yaş ilerledikçe azalan Koenzim Q-10 ile birleştirilerek elde edilen özel formüldür. Alerjen ve sentetik tatlandırıcı içermez. Günde 2 defa, bol su ile kullanılması önerilir.

Bir diğer Nutraxin balık yağı ürünü olan Omega-3 Ultra 2500 mg, Nutraxin Omega-3 ile aynı içeriklere sahiptir fakat içeriğinde yer alan mikro besinlerin gramlarının miktarı arttırılmıştır. Siz de balık yağının neredeyse mucizevi etki yaratan faydalarından yararlanmak istiyorsanız, hemen bir Nutraxin balık yağı gıda takviyesi sipariş edebilirsiniz.

Bu haber toplam 1280 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT