Modern Tasarım Stiletto Ayakkabı

Modern Tasarım Stiletto Ayakkabı
Modern Tasarım Stiletto Ayakkabı

 

Her kesimden kadının tercih ettiği stiletto ayakkabı modelleri hem ağır iş toplantılarında bir takım elbisenin altında pantolon eşliğinde çok ağır dururken hem de bazı merasimlerde, evlilik ve mezuniyet töreni gibi kutlama ortamlarında da kadınların daha çekici gözükmesine sebep oluyor. Sivri burun yapısı ve uzun topukları ile kolayca fark edilen bir modele sahiptir.

Stiletto Ayakkabı Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor?

Diğer ayakkabılarda da olduğu gibi bir ayakkabıda ayağın rahat edebilmesi için tam ayak numarası olan ayakkabıyı almak gerekiyor. Stiletto Ayakkabı modellerinin fiziki tarzlarından ötürü yarım numara büyük ya da küçük alınabilir. Bunun dışında oldukça gergin bir sahip olan stilettoların yan dikişlerinin sağlam olmasına dikkat edilmez ise iki üç giyimden sonra ayakkabı patlayabilir.

Stiletto Ayakkabı ile Zarif Görünüm

Sivri uç kısımları sebebi ile en kemikli ayak yapılarını dahi ince göstermeyi başaran bu ayakkabılar ile herkesin narin görünmesi mümkün. Son model stiletto ayakkabı modellerine https://www.berenberra.com/stiletto-ayakkabi sayfasını ziyaret ederek satın alabilirsiniz.

Formun Üstü

Formun Altı

 

Bu haber toplam 1204 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT