Misyon kredi

Misyon kredi
Misyon Kredi Tüm banka sorunlarınıza çözüm ortağı olma ve bu aşamaların sonlandırılmasına kadar yanınızda olmaya devam etmektedir.

Misyon Kredi İstanbul ticaret odasına kayıtlı olup 5411 sayılı bankacılık kanunlarının sözleşmelerine uygun olarak çalışmalarını sürdüren yasal bir danışmanlık şirketidir. Misyon Kredi şimdiye dek 15000 i aşkın müşterisinin kredik alma konusunda çalışma yaparak destek vermiştir. Çalışmalarını gün içinde başlatarak gün içinde sonuçlandıran ve aynı gün içinde müşterilerine yanıt veren tek danışmanlık şirketidir. Misyon Kredi Tüm banka sorunlarınıza çözüm ortağı olma ve bu aşamaların sonlandırılmasına kadar yanınızda olmaya devam etmektedir.

Misyon Kredi Danışmanlık

Misyon Kredi Danışmanlık şirketi sizlerin baka çalışmalarını inceleyerek sorunun nerede olduğunu tespit eder ve bu sorunun ortadan kaldırılması konusunda sizlere tam destek verir. Misyon Kredi Danışmanlık sıfır kkb notundan 1900 kkb notuna kadar olan tüm kredi notlarına işlem yapmaktadır. Kredi notu sıfır olan ve yüksek kredi notu olanlar arasında tabiki farklılık olacaktır fakat bunların uyum ve dengesini yakalamak ve kredi kullandırımı yapmak için çalışma yapılması gerekmektedir. Misyon Kredi Danışmanlık tüm Türkiye geneli hizmet vermektedir. Her ilden müşterilerimize yanıt vermeye çalışmaktayız. Ülkemizde bu konudaki danışmanlığı yasal olarak yapan çok fazla şirket yoktur ve bu konuda dikkatli olmanızı önemle üzerinde durarak tavsiye ediyoruz.

Misyon Kredi Yorumlar

Misyon kredi yorumlar kısmına yorumlarınızı bırakarak almış olduğunuz hizmetin kalitesini belirler ve bize referans olmuş olursunuz. Misyon kredi yorumlar sayfamıza bırakacağınız her yorum bizim için çok değerlidir, olumlu olumsuz misyon krediye yapmış olduğunuz tüm yorumlar titizlikle kontrol edilerek işlem görmektedir. Misyon kredi yorumlar sayfamıza vereceğimiz linkten ulaşabilirsiniz ve sizinde yorumlarınızı bırakmanızı talep etmekteyiz. Lütfen yorumlarınızın gerçeklik payı olup olmadığına dikkat ederek yazın zira çok fazla spam yorumlarla karşı karşıya kalmaktayız.

İletişim Numaraları

İletişim Numaraları iletişim numaraları sayfalarımızda ve alt kısımlarda mevcuttur. Çağrı sırasına göre sizlere hızlıca destek vermeye çalışmaktayız. Tüm soru ve sorunlarınızı bizlere telefon, mail ve şubelerimizden bildirebilirsiniz. 0212 934 0112 Telefon Numaralarımızda bizlere ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Tüm aramalarınız ücretsizdir mail adresimiz [email protected] dur. Başvurunuzu yaptıktan hemen sonra sube.misyonkredi.com.tr adresimizden kredi başvuru durumunuzu incleyebilir ve takibini sağlayabilirsiniz. Faturalı hatlar konusunda da destek vermekteyiz. Özetlemek gerekirse tüm faturalı hat kullanan müşterilere çalışma yapılmaktadır çalışmalarımız 1 saat zaman dilimde gerçekleşip sonuçlanmaktadır. Sizleri bizim adımıza sitemizde bulunan numaralar dışında arayanlar olursa itibar etmeyiniz ve bilgi vermeyiniz.

Faturalı Hatlara Nasıl Çalışma Yapılır

Türkcell Vodafone TTnet Türk Telekom Avea Vs faturalı hatalara anında nakit alabilirsiniz. İşlemlerimiz başvuru formundan yapacağınız başvurulardan sonra incelenmektedir max 1 saate kadar sonuçlandırılmaya çalışılmaktadır. Sitemizdeki Sayfalardan başvuru formuna ulaşabilir ve nasıl işlem yapıldığına dair bilgi alabilirsiniz. Tüm İşlemler gün içinde sürdürülerek sonuçlandırılmaktadır. Başvurularınızın değerlendirilmesi için doğru bilgilerle işlem yapmanızı tavsiye etmekteyiz.

Çalışma Saatleri

Hafta İçi Pazartesi Cuma 09:00 – – 18:00 Arası Telefon Desteği Mevcuttur Onun Dışındaki Başvuruları Başvuru Forumlarından Bizlere İletebilirsiniz. Cumartesi Günleri 10:00 – 17:00 Arası Çalışmamız Mevcuttur. Konumumuz MERKEZ MAH. HASAT SK ŞİŞLİ İSTANBUL dir. Onayını Aldığımız Müşterileri Ofise Davet Etmekteyiz. İstanbul Dışı Kullandırım Vardır Yönlendirme Yaparak Şehir Dışında da Kullandırım Yapılmaktadır.

Telefonlarda Yoğunluk Sebebiyle Hatta Bekleme Süreniz Uzun Olabileceğinden Sizi Aramamız İçin Bizlere Başvuru Formunu Doldurarak Daha Hızlı Ulaşabilirsiniz Başvuru Formuna Ulaşmak İçin Tıklayınız KREDİ BAŞVURU FORMUNA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Mail : [email protected]

Ücretsiz Telefon Desteği: 0212 934 0112

Ücretsiz Telefon Desteği: 0850 888 2901

Kredi Başvurusu Yapmak için basvuru.misyonkredi.com.tr adresineden form doldurmanız gerekmektedir. Başvurularınız İşlem Sırasına Göre Değerlendirilmektedir. Size Telefonla Dönüş Yapmadığımız Veya Siz Bizi Aramadığınız Taktirde Başvurunuz Pasif Konumda Olacaktır Geçerli Olmayacaktır.

0212 934 0112

0850 888 2901

Başvuru Formu: Krediye Başvur

Çalışma Saatleri 09:00 18:00 Pazartesi – Cuma

KREDİ BAŞVURU FORMUNA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Kayıtlı müşterilerimiz Kredilerini kreditakip.misyonkredi.com.tr adresinden tc ve telefon numaralarıyla giriş sağlayarak takip edebilirler.

Misyon Kredi Şube Adresi: sube.misyonkredi.com.tr

Adres: MERKEZ MAH. HASAT SK ŞİŞLİ İSTANBUL

Bu haber toplam 28576 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT