McDonald’s Sarıyer şubesi açıldı

McDonald’s Sarıyer şubesi açıldı
McDonald’s İstanbul’daki 81’inci restoranını Sarıyer’de açtı. Restoran, boğaz manzarası, teras katı ve farklı mimari konsepti ile göz dolduruyor.

McDonald’s, yeni yılda da restoranlar açılışlarına devam ediyor. İstanbul’daki 81’inci, Türkiye’deki 179’uncu McDonald’s restoranı, Sarıyer’de açıldı. Boğaz manzarası, teras katı ve farklı mimari konsepti ile Sarıyerlilerin uzun süredir beklediği restoran saat 02:00’ye kadar hizmet veriyor. McDonald’s Genel Müdürü Dilek Başarır Sarıyer restoranının toplam 30 kişiye iş olanağı sağladığını kaydetti. Sarıyerlilerin McDonald’s’ı uzun süredir beklediğini ifade eden Başarır, restoranın konumu, farklı mimari konsepti, teras katı, AloServis ve kahvaltı hizmetinin yanı sıra boğaz manzarasıyla da dikkat çektiğini ve gece 02:00’ye kadar hizmet verdiğini ifade etti. 



Doyurucu ve lezzetli yeni ürün McBeefy Sarıyer’de de çok sevildi
McDonald’s Genel Müdürü Dilek Başarır geçtiğimiz yıl McDonald’s’ın Türkiye’deki 25’inci yılı olduğunu bu vesileyle birçok kampanyanın yanı sıra yeni ve doyurucu lezzetlerin de menülere eklendiğini belirtti. Başarır, en yeni ürün McBeefy’den de bahsederek, Türk tüketicisinin damak tadına uygun olarak birçok araştırma sonucunda McBeefy’yi geliştirdiklerini belirtti.

Sarıyer’in gözdesi olacak
Sarıyer’de Merkez Camii’nin yanında açılan McDonald’s restoranının Sarıyerliler kadar özellikle haftasonlarında ilçeyi ziyaret edenler ve öğrenciler tarafından da tercih edileceğini belirten başarır, McDonald’s’ın lezzeti, gıda güvenliği  ve kalitesi ile Sarıyer’de tercih edileceğini belirten Başarır, Sarıyerlileri yeni McDonald’s restoranına davet etti. İki katlı ve merkezdeki konumuyla gece 02.00’ye kadar hizmet verecek restoranın 200’e yakın oturma kapasitesi bulunuyor. Restoranda McDonald’s AloServis ve kahvaltı servisi de sunuluyor.

Adres: Sarıyer Mahallesi Ortaçeşme Cad. No. 2 (Merkez Camii yanı)

Bu haber toplam 9491 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT