La Roche Posay Nedir?

 La Roche Posay Nedir?
 La Roche Posay Nedir?

 La Roche Posay Nedir?

Dermokozmetik denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan La Roche Posay cilt tiplerine göre geliştirmiş olduğu özel ürünleri ile sorunlara yönelik üretimler yapar. Amaç cilt problemlerine yönelik oluşumu en aza indirmektir. İsmini Fransa’nın bir kasabasından almıştır ve ürünlerinin hepsinin içeriğinde termal su bulunur. Bilindiği üzere termal su, cilt yaraları ve sorunlarını iyileştirici özelliğe sahiptir. La Roche Posay markasının hassas ve alerjik cilt tiplerine göre ürünleri de bulunur.

Herkes kendi cilt yapısına göre bir ürün bulabilir.  Ürünlerden en çok satılan ve beğenilenler, güneş kremi türleri, yüz temizleme jelleri, balmlar, maske ve toniklerdir. Serinin akneli ve lekeli ciltlere özel olarak üretilen seti La Roche pos Posay Effeclar, oldukça etkili ve ismini duyurmuş bir üründür. Ürünün kullanımı ve ne işe yaradığı merak edilir.

La Roche Posay Effeclar Nedir?

La Roche Posay effeclar bu markanın en özel serisinden biridir. Sivilcelerle başı dertte olanlar için geliştirilmiştir. İçeriği sivilce oluşumunu önler.  Yağlı ciltleri kullanımı daha uygundur. Cildi hem nemlendirir hem de sebum oluşumunun önüne geçer. İçeriğinde bulunan termal sular, cildi yatıştırır. Komojenik olmayan bir üründür. Aynı zamanda anti alerjiktir. 

Uzun süreli ve düzenli kullanımda büyük ölçüde yarar sağlar. Ürünü seçerken özellikleri ve içeriklerine detaylı olarak göz atılmalıdır. https://www.welldermo.com/la-roche-posay linkinden ürüne göz atıp, satın alabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 2029 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT