Korse

Korse
Korse

 

Birçok farklı çeşitte bulunan korseler; zayıf ve şık görünümü yanında sağlık içinde tercih edilmektedir. Skolyoz, dik durma, kamburluk, lomber, lumborakrol gibi birçok isimlerle bilinen korse türleri sağlık için kullanılmaktadır. Çeşitli duruş bozukluklarını önlem içinde kullanılır. Ayrıca toparlayıcı özelliğine sahip olan korseler; giyenlerin istenilmeyen kilolarını kıyafetleri ile gizlemeye yardımcı olurlar. Özel günlerde ve günlük yaşamımızda da oldukça büyük bir etkiye sahiptir.

Kusursuz bir görüntü elde edebilmek içinde,  antik çağlardan beri tercih edilen bir parçadır.  Kadınların kendilerini kusurlarıyla kötü hissetmelerini engelleyen bir parçadır. Doğumdan sonra istenilen bedene sahip olmayan kadınlarında; bebeklerini emzirmelerinden dolayı diyet yapamamalarının getirdiği sonuçta beraber kısa süreli de olsa bulunan bir çözümdür korse kullanımı.

Korse Çeşitleri

Zayıflamak isteyenlere; zayıflatan korse çeşitleri tercih edilmektedir. Terletme özelliği bulunan korse kumaşları sayesinde basende ve göbekte istenilen derecede incelme sağlanılıyor.  korse çeşitleri ise; kısmını toparlayıcı korse,, doğum sonrası korseleri, sağlık sorunları korseleri olarak birçok çeşidi bulunmaktadır. Bu ve bunun gibi birçok bilgi ve çeşit için https://www.dagi.com.tr/kadin-korse-modelleri adresini ziyaret edebilirsiniz!

 

 

 

Bu haber toplam 1349 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT