Kepek Nasıl Önlenir? - RESTOREX

Kepek Nasıl Önlenir? - RESTOREX

Kepek, dünya nüfusunun yarısı kadar büyük bir insan grubunu etkileyen bir sorundur. Sanılanın aksine kepek, duş alırken kullandığınız şampuanın geride bıraktığı kalıntılar değil, ölü saç derisi hücrelerinin saç yüzeyinde birleşerek oluşturduğu ve çoğunlukla beyaz renkte karşılaşılan pullardır. Bu pullar, oldukça hafif nedenlerden ortaya çıkabilir ancak bazı zamanlar egzama ve sedef hastalığı gibi büyük bir cilt probleminin ya da hastalığının belirtisi olabilir.

Kepek, yalnızca cilt hastalıklarının değil, nörolojik ve zihinsel bazı hastalıkların da sebebi olabilir. Bunun yanında havanın normalden daha soğuk olması gibi çevresel faktörler de saç derinizde kepek oluşumuna neden olabilir. Eğer saçınızdaki kepek, geçici hususlardan dolayı ortaya çıkmışsa kurtulması oldukça kolaydır. Kepekten kurtulmak için tek yapmanız gereken kepeğe karşı etkili şampuan çeşitlerinden seçerek onu düzenli olarak kullanmaktır. Saç derinizi yenileyecek ve koruyacak bir kepek şampuanı, kepek probleminizi önlemeye yardımcı olur ve ölü saç derilerinden kurtularak yüzeyi temizler.

Kepeğe Karşı Etkili Şampuan

Kepeğe karşılı etkili şampuan, eczane ve marketlerde kolaylıkla bulunabilir ancak bir kepek şampuanı seçerken dikkatli olmanız gerekir. Bazı kepek şampuanları, bulundurdukları çeşitli kimyasallar nedeniyle saçınıza ve saç derinize daha çok zarar verebilir. Güvenilir bir kepek şampuanı arıyorsanız, Restorex kepeğe karşı etkili şampuan kullanabilirsiniz. Restorex saç tellerini besleyerek sağlıklı uzayan saçları korur ve güçlendirir. Aynı zamanda kepekten kurtularak daha sağlıklı bir saç derisine sahip olmanızı sağlar.

Bu haber toplam 1386 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT