Kenar Bandı

Kenar Bandı
Kenar Bandı

 

Mobilyaların daha dayanıklı ve uzun ömürlü olması için kenar bandı uygulaması yapılır. Çeşitli mobilyalar için farklı türde kenar bandı uygulaması tercih edilebilir. Evlerde ve iş yerlerinde dekorasyonunun önemli bir bölümünü oluşturan mobilyalar için geliştirilen, yararlı bir işlemdir.

Kenar Bandı Uygulaması

Evlerde ve ofislerde kullandığımız mobilyalar, belirli bir süre sonra eskiyebilir ve bazı noktaları yıpranabilir. Bunu önlemek için kenar bandı yapıştırılır. İlk kaplama yapıldıktan sonra ya da hemen öncesinde uygulanabilen bir işlemdir. Bu tekniğin asıl amacı ise mobilyanın daha dayanıklı olması ve daha uzun yıllar kullanılabilmesidir.

Bir ürünün uzun ömürlü olması hem ülke ekonomisine hem de bireylerin ev ekonomisine katkı sağlar. Bu nedenle uzun ömürlü olması için kenar bandı gibi uygulamalar geliştirilmiştir. PVC ise en sık uygulanan türdür. Dayanıklı bir plastiktir. İyi bir şekilde mobilyaya tutturulursa, uzun yıllar sıkıntısız bir şekilde kullanılır. Tutkallı olan çeşitler ise kendiliğinden mobilyaya yapışır ve pratik bir uygulama şekli vardır. Mobilyanın türüne göre farklı yapıda ve farklı kalınlıkta tercih yapılabilir. https://boyutplastik.com.tr/urunler

 

Bu haber toplam 1120 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT