Kaymakam’dan Boğazhisar’a ziyaret

Kaymakam’dan Boğazhisar’a ziyaret
Özel Boğazhisar İlköğretim Okulu’nu ziyarete eden Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman okulun konumuna adeta hayran kaldı. Öğrencilere sunulan imkânları da beğendiğini söyleyen Karaman, başarıların devamını diledi.

Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, şube müdürleri ve daire amirlerinden oluşan bir grupla birlikte, Özel Boğazhisar İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Okul Müdürü Nureddin Özdemir’den çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam Karaman, okulun yerleşim yeri ile öğrencilere sunulan imkânları beğendiğini belirtti.
 
Projeler hakkında bilgi aldı
Okul binasının boğaza nazır çok güzel bir yerde olduğunu ve okul kampusunda bulunan trambolin ile halı sahanın her okulda olması gerektiğini İfade eden Karaman,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin ile birlikte okulda uygulanan İyilik Ağacı, Başarı Bahçesi ve Kitap Okuma Ağacı gibi daha birçok proje hakkında bilgi aldı, bu çalışmaların Boğazhisar Okulu’na özgü güzel çalışmalar olduğunu söyledi. 
 
Okul Müdürü Özdemir’den teşekkür
Okul Müdürü Nureddin Özdemir ise Boğazhisar Eğitim Kurumları’nda uygulanan Dünya Ölçeğinde Üstün Nitelikli İnsan Kaynağı Yetiştirme Modeli’nin çok başarılı öğrenciler yetiştireceğine inandığını ifade ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 2337 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT