Kanada Vizesi Nasıl Alınır ?

Kanada Vizesi Nasıl Alınır ?
Kanada Vizesi Nasıl Alınır ?

 Refah seviyesi ve yaşam kalitesiyle yurtdışında çalışmak isteyen kişiler için en iyi ülkelerden biriside Kanada’dır. “Kanada çalışma izni nasıl alınır ?”, “Kanada çalışma vizesi nasıl alınır ?” ya da “Kanada vizesi nasıl alınır ?” sorusu sıklıkla sorulmaktadır.

 Kanada çalışma vizesi başta olmak üzere vize başvuruları gerçekleştirilirken tüm adımlar dikkatli atılmalıdır. Kanada Kültür Merkezi, vize süreci hakkında merak ettiğimiz soruları yanıtlayacak. Kanada Kültür Merkezi, 10 yılı aşkın deneyimiyle vize başvurularınızı güvenle gerçekleştirmektedir.

Kanada Vizesi Nasıl Alınır ?

 Vize başvuruları kafa karıştırıcı durabilir. Sanılanın aksine Kanada vize başvurusu yapmak zor değildir. Peki, Kanada vizesi nasıl alınır ?

 Vize başvurusu gerçekleştirilirken tüm adımlar dikkatli atılmalıdır. Kanada Konsolosluğu, yüz yüze görüşme gerçekleştirmez. Bunun yerine hazırlanan vize başvuru formu ve gerekli evrakları göz önünde bulundurarak değerlendirme yapmaktadır. Bu yüzden “Kanada vizesi nasıl alınır ?” sorusunu aşamalarıyla anlattık.

Başvuru Formunun Doldurulması: Kişinin seyahat amacına uygun olarak vize başvuru formu doldurulmalıdır. Girilen bilgiler eksiksiz ve doğru yanıtlanmalıdır. Sizde vize sahibi olmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Evrakların Hazırlanması: Kanada Konsolosluğu yüz yüze görüşme gerçekleştirmez. Bunun yerine talep edilen evraklar göz önünde bulundurularak değerlendirme gerçekleştirilmektedir.

Biyometrik İşlemler: Kanada vize başvurusunun tamamlanması için İstanbul ve Ankara’daki Kanada Vize Merkezlerinde parmak izi ve diğer biyometrik işlemlerin tamamlanması gerekmektedir.

Kanada Çalışma İzni

 Kanada çalışma vizesi ve Kanada çalışma izni için süreçler farklıdır. Kanada çalışma izni almak için doğrudan Kanada’daki bir işletmeden davet mektubu almanız gerekir. Size, 3. Şahıs veya kurumların Kanada’da iş bulması mümkün değildir.

 Kanada çalışma izni daveti geldikten sonra Kanada çalışma vizesi başvurusu yapılması gerekmektedir. Sadece çalışma izni sahibi olmanız, vize almanız için yeterli değildir. Vize onayı için aranılan farklı şartlar vardır.

Kanada Çalışma Vizesi

 Vize başvurusunda tüm adımlar dikkatli atılmalıdır. Bir iş yerinden alacağınız davet, kesin olarak Kanada çalışma vizesi sahibi olacağınız anlamına gelmez. Kanada çalışma vizesi sahibi olmak için aranılan belli özellikler vardır.

  • İş Davetiyesine Sahip Olmak! Davetiye olmadan başvuru işlemleri gerçekleştirilemez.
  • Gerekli maddi bütçeye sahip olmak,
  • İngilizce veya Fransızca bilinirlik sınavlarının sonuçları gereklidir.
  • Gerekirse sağlık raporu almanız gerekebilir.
  • Gerekli evrak listesi eksiksiz olarak hazırlanmalıdır.

 Eğer çalışma davetiniz varsa; Detaylı bilgi almak için Kanada Kültür Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu haber toplam 869 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT