Kahvaltıda tek adres

Kahvaltıda tek adres
Kahvaltı ürünlerinde sektörün öncü kuruluşları arasında yer alan “Karadeniz Kahvaltı Diyarı” kısa zamanda Sarıyer’de de kalitesini gösterdi.

“Karadeniz Kahvaltı Diyarı” 
Sarıyerlilerin sıkça alışveriş yaptığı “Karadeniz Kahvaltı Diyarı” özellikle yöresel ürünleriyle tanınıyor. Kalitesinin yanı sıra uygun fiyatlarıyla da dikkat çeken “Karadeniz Kahvaltı Diyarı” yılların verdiği deneyimi ile geçtiğimiz aylarda Sarıyer’de hizmet vermeye başlamıştı.  Fatih Malta Çarşısı’nda ‘Huzur Yoğurtçusu’ olarak bilinen ve burada tam 41 yıldır süt, peynir, manda kaymağı satışı yapan işletme, yeni jenerasyonla şimdiki “Karadeniz Kahvaltı Diyarı” ile süt ve süt ürünleri yelpazesini de daha da genişletti.



Geçtiğimiz aylarda açılışı yapılan ve Sarıyer Merkez Camisi’nin karşısında güler yüzlü personeli ile hizmet veren,  “Karadeniz Kahvaltı Diyarı”nın işletme yetkilisi Yunus Emre Dedeoğlu, kısa zamanda Sarıyer’de başarılı olmalarının nedeni olarak; kalite, uygun fiyat ve müşteri memnuniyetini gösterdi.  Dedeoğlu: “ Yıllarca sektörde öncü olmuş bir firmayız. Kahvaltı denilince akla gelen birkaç kuruluş arasında yer alıyoruz. Müşterilerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarda sunmaya çalışıyoruz. Tüm bunlar birleşince başarıda kaçınılmaz oluyor” dedi.

MERKEZ MAH. YENİMAHALLE CADDESİ NO:28 SARIYER
TEL: 0212 242 51 61


















Bu haber toplam 13854 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum