Kahvaltıda kalitenin adresi

Kahvaltıda kalitenin adresi
Kahvaltıda sektörün öncü kuruluşları arasında olan “Karadeniz Kahvaltı Diyarı” Beşiktaş, Güngören, Zeytinburnu, Başakşehir, Fatih, Bayrampaşa’dan sonra şimdi de Sarıyer’de açıldı.

Karadeniz Kahvaltı Diyarı şimdi de Sarıyer’de!

Özellikle yöresel ürünleriyle en çok tercih edilen “Karadeniz Kahvaltı Diyarı” gerek kalitesi gerekse fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Bugün Fatih Malta Çarşısı’nda ‘Huzur Yoğurtçusu’ olarak bilinen ve burada tam 41 yıldır süt, peynir, manda kaymağı satışı yapan işletme, yeni jenerasyonla şimdiki “Karadeniz Kahvaltı Diyarı” ile süt ve süt ürünleri yelpazesini de daha da genişleterek, kahvaltı sektörünün öncü kuruluşları arasında yer almaya başladı.



Geçtiğimiz günlerde Sarıyer Merkez Camisi’nin karşısında açılan “Karadeniz Kahvaltı Diyarı” yüzlerce ürün çeşidiyle Sarıyer’de önemli bir eksikliği kapatmış oldu. İşletme yetkilisi Yunus Emre Dedeoğlu yaptığı kısa açıklamada, yılların vermiş olduğu güvenle hizmet ettiklerini ve kahvaltıda kalitenin adresi olduklarını belirterek, “Tüm Sarıyerlileri yeni mekânımıza bekliyoruz” dedi.



Bu haber toplam 11480 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum