Kaderimin Oyunu Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kaderimin Oyunu Dizisi Oyuncu Kadrosu

Nazlı Heptürk’ün yapımcılığını üstlendiği, HGM Medya’nın yapımını yaptığı Kaderimin Oyunu dizisi Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Dizinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak yaparken, senaryosunu Gül Abus Semerci kaleme alıyor. Merakla izlenen dizinin son bölümünü izlemek için Kaderimin Oyunu son bölüm izle yazarak farklı platformlardan izleyebilirsiniz.

Sürükleyici bir senaryoya sahip olan dizinin başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın yer aldığı Kaderimin Oyunu Cuma akşamları izleyicisi ile buluşuyor. Saat 20:00’de ekrana gelen dizinin ilk üç bölümü Amasya’da çekilirken geri kalan bölümler ise İstanbul’da çekildi. Dizi yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi çekmeyi de başarmıştır. Bu durum esasında dizinin hem oyuncu kadrosunun hem de kurgusunun bir sonucudur.

Kaderimin Oyunu Dizisinin Konusu Nasıldır?

Tüm yoksulluğuna rağmen kendini çocuklarının mutlu olmasına adayan bir annenin mücadelesini konu edinen dizi her hafta heyecanla bekleniyor. Hem anne hem babalık yapan Asiye, gözünden sakındığı kızının başına gelen felaket ile dünyası başına yıkılır. Felaketi öğrenen ve kızlarını korumak için dönüşü olmayan bir yola giren Asiye, hiç tanımadığı bir adam ile karşılaşır. Bu adam Mahir’dir. Mahir, tamamen insani ve vicdani duygular ile bu çaresiz insanlara yardım etmek isterken, hiç tanımadığı bu insanların hayatını da değiştireceğinden henüz habersizdir. Mahir aracılığı ile Demirhan Konağı’na sığınan Asiye ve kızlarını bir kurtuluş değil yepyeni bir savaş beklemektedir.

Kaderimin Oyunu Dizisi Oyuncu Kadrosu

Düşünülmeden verilen kararların hayatları nasıl değiştirdiğine tanıklık ettiğimiz dizinin oyuncu kadrosu ise oldukça ilginç. Dizideki karakterlere, herkesin sevdiği başarılı oyuncular can veriyor. Kaderimin Oyunu’nun oyuncu kadrosunda; Meriç Aral ile Esra Dermancıoğlu ve Müfit Kayacan gibi isimler yer almaktadır. Yine dizide Ülkü Duru ile Kaan Çakır ve Iraz Akçam da rol almaktadır. Ayrıca dizide Yıldırım Özcan ile Yeşim Gül Onur Bilge ve Ayça Koptur gibi başarılı isimler de farklı karakterlerle karşımıza çıkmaktadır. Kaçıranlar, en baştan izlemek isteyenler ve son bölümü izlemek isteyenler, arama motorlarına Kaderimin oyunu dizi izle yazarak tüm bölümlere farklı platformlardan ulaşabilirler.

Bu haber toplam 815 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT