İzmir Lazer Epilasyon ile Mükemmel Teknoloji Buz lazer

İzmir Lazer Epilasyon ile Mükemmel Teknoloji Buz lazer
İzmir Lazer Epilasyon ile Mükemmel Teknoloji Buz lazer

 

 

 

Ağda, jilet, ip ile kıl alma uzun yıllardır hem kadınların hem de erkeklerin istenmeyen tüylerden kurtulma yolları olarak denenmiştir. Ancak ağda, jilet, ip ile alma yöntemleri hem kılların daha çabuk uzamasına, hem daha acılı olması, hem de kesin çözüm olmaması sebebi ile çok kullanılmamıştır. Bunların sonucunda ise teknolojinin gelişmesi ile istenmeyen tüylerden kurtulmanın birçok yöntemi geliştirilmiştir. Lazer epilasyon İzmir uygulaması da bu geliştirilen yöntemlerden biridir. Ancak bir süre sonra düşük acı eşiği olan kullanıcılar lazer epilasyon ile istedikleri sonucu alamamışlardır. Buz lazer epilasyon uygulaması kullanıcılara acısız ve kökten çözüm sunması ile oldukça fazla kullanıcısı ortaya çıkmıştır. Kadından erkeğe cinsiyet ya da yaş fark etmeksizin hemen herkese uygulama rahatlığı ve kesin çözüm sunması fazla tercihinin sebeplerinden biridir.

 

Erkeklerde Buz Lazer Uygulamasının Detayları Nelerdir?

            Kadınlar kadar erkeklerin de istenmeyen tüyler başlıca dertlerindendir. Özellikle de son dönemlerde istenmeyen tüylerden kurtulma yöntemi olan buz lazer epilasyon İzmir uygulamasına merak ve ilgi artmıştır. Erkeklerin buz lazer epilasyonda en çok tercih ettikleri bölgeler şu şekildedir:

  • Sakal üstü
  • Ense bölgesi
  • Kaş arası
  • Boyun bölgesi
  • Eller ve parmaklar
  • Omuz bölgesi
  • Sırt ve göğüs bölgesi

Ancak erkeklerin kadınlardan farklı olarak istenmeyen tüylerden tamamen kurtulmak gibi amaçları söz konusu değildir. Erkekler buz lazer uygulamasını tercih ederken kıllarının yoğunluğunun azalması ve kıl kalınlıklarının incelmesini hedeflerler. Bu sebeple erkeklerin seans sayısı kadınlara nazaran daha azdır. Genellikle yaş ilerledikçe boyun ve ense kısmındaki kıllanmanın artması ile bu bölgedeki artışı azaltmak istemektedirler. Genellikle bu azalışı jilet gibi yöntemlerle denediklerinde azaltma işlemi değil arttırma işlemi yapmaktadırlar. Jilet her daim, kadın erkek fark etmeksizin, kullanıldığında kılların kalınlaşarak çıkmasına ve bölgede diğer kıl köklerinin de aktive olarak bölgedeki kıl yoğunluğunun artmasına neden olur. Erkeklerde kadınlara nazaran acı eşiği daha düşüktür. Bu sebeple istenmeyen tüylerden kurtulma yolunda en acısız yöntemi tercih etmek istemektedirler. Aynı zamanda buz lazer epilasyon yöntemi ile en kısa sürede istenmeyen tüylerden kurtulabilmektedirler.

Buz Lazer Uygulaması Sonrasında Yanık Oluşur Mu?

            Buz lazer epilasyon uygulaması sırasında, uygulayıcının deneyimi, uygulanacak alanda bulunan kıl yapısı, uygun doz çok önemlidir. Buz lazer epilasyon İzmir uygulaması öncesinde yapılan cilt ve kıl analizleri buz lazer uygulamasının en iyi şekilde sonuç vermesini sağlayacak husustur. Ancak kullanıcıların en çok merak ettiği yanık oluşur mu sorunun cevabı eğer iyi bir merkezde yaptırıyorsanız olmaz, ancak merdiven altı bir merkezi tercih ettiyseniz yüksek ihtimalle olur şeklinde olacaktır. Özellikle merdiven altı merkezlerde deneyimsiz ve alanında tecrübeli kişilerin uygulanacak alana uygun dozlarda uygulama yapmaması sonucunda yanık oluşumu oldukça yüksektir. Bu yüzden mutlaka FDA onaylı cihazlarla ve deneyimli uzmanların yapmış olduğu uygulama merkezlerini seçmeniz hem canınız hem de paranız için oldukça önem arz edecektir.

Bu haber toplam 2158 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT