İstanbul Model Ajansı

İstanbul Model Ajansı

En trend meslekler arasında olan modellik, popülerliğini her zamanki gibi koruyor. Peki bu iş bu kadar kolay mı? Herkes yapabilir mi?

Modellik çok kolay bir meslek gibi algılansa da, aslında değildir. Çok saygı duyulası, çok önemli, sorumluluk isteyen bir meslektir modellik. Çünkü bir nevi dünyanın her yerindeki, ülkemizdeki birçok markanın askısıdır aslında mankenler. Dolayısıyla model olmak isteyenlerin de bir eğitime sahip olmaları gerekir. Kendilerini bu alanda geliştirmeleri, dönüştürmeleri şarttır. Modellik için, eğitim de yeterli gelmemekte kimi durumlarda. Model olacak kişilerin belli kriterlere uyuyor olmaları gerekiyor. Yani her eğitimli kişi model olamaz.

Model Olabilmek İçin Kriterler Nelerdir?

Öncelikle, kızlar mutlaka 1.70 ve üzeri boya sahip olmalılar. Erkekler de ise bu sınır 1.85’e kadar çıkabilmektedir. Bu boyların altında kalan modeller, podyuma değil, foto modelliğe yönlenmelidirler. Çünkü modellik için, belli vücut ölçülerine sahip olunması gerekiyor.

Kendine güvenen, aynaya baktığında model olabileceğini sezen ve bu yola gönül vermiş kişiler bir ajansa model olmak için başvurabilir. Bunun için sektörün en iyi ajanslarından biri ile çalışmak gerekmektedir. Prestij sahibi, sektörün en iyisi olan Real Model Ajansı sizlere çok fayda sağlayabilir. Sizlerde bir dönüşüm gerçekleştirebilir. 2013 yılından beri moda sektöründe öncü birçok firmanın model ihtiyacını, üstün hizmet kalitesiyle günümüze kadar başarıyla karşılayan Real Models Ajansı, kalite, güven, şeffaflık ilkeleriyle sektördeki yerini kalıcı hale getirerek hizmet vermeye devam etmektedir.

Modellik Eğitimi Nasıl İşler?

Yeterli kriterleri sağlayıp, başvuru yaptığınız bir modellik ajansı, başvurunuzu değerlendirir. Sizi, model olmaya uygun gördüğü taktirde sizinle çalışmayı tercih eder. Çalıştığınız modellik ajansı, size eğitim vermeye ve sizi geliştirmeye başlar. Verilen eğitimler uzun uzadıya sürmez. Biraz sıkıştırılmış bir eğitim süreci işler bu aşamada. Fakat eğitimler kaliteli ve oldukça etkili eğitimlerdir.

Sektörün en iyisi olan Real Model Ajansı, disipline ve kusursuzluğa büyük önem verir. Ajans, yabancı, kadın, erkek ve çocuk modeller ile dizi, film, video klip, dergi, katalog, reklam çekimleri, fuar hostesi, manken, prova mankeni, el ayak ve yüz mankenleri gibi ihtiyaçlarınız için model ajansı hizmeti sunuyor.

Bu haber toplam 2237 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT