İngilizce öğrenmede kurs önemli

İngilizce öğrenmede kurs önemli
Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Kurs Müdürü Mehmet Dündar, İngilizce öğrenmede en önemli faktörün kurs olduğunu söyledi.

Globalleşen dünyada gün geçtikçe İngilizce’nin önemi daha da artmaya devam ediyor. Ülkemizde İngilizce öğrenmek için birçok kurs var. Bunların en önemlisi hiç kuşkusuz Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları… Kursiyerlerine sunduğu fırsatlar ve eğitim kalitesiyle İngilizce öğrenmede ilk tercih noktası haline gelen bu kurs, Sarıyer’deki şubesiyle de önemli hizmet veriyor. Kurs Müdürü Mehmet Dündar İngilizce’nin önemi ve Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları’nın başarısıyla ilgili Sarıyer Manşet’in sorularını yanıtladı.

Neden İngilizce öğrenmeliyiz?
-Dünyada ekonominin globalleştiği çağımızda Türkiye'de de yabancı ortaklı firmaların artmasına paralel olarak açığa çıkan yabancı dil insan gücü eksikliğini giderebilmek için Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları sektöre girmiş ve büyük bir pazar oluşturmuştur. Yabancı dil eğitimi artık sadece çalışan insanlar için değil; ilkokuldan itibaren üniversitelerin hazırlık dönemi ve yabancı dilde örgün eğitim alan öğrenciler için de zorunluluk hali almıştır.

Neden Sarıyer?
-Sarıyer’imiz İstanbul'un en güzel ilçelerinden biridir. Sarıyer Türkiye'nin en çok üniversite olan ilçesi olma özelliğiyle bir eğitim ilçesi olma özelliğine sahiptir. Eğitim seviyesi bir hayli yüksek olan ilçemizde biz de Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları olarak yabancı dil eğitimi yatırımı yaptık. Markalar Birliği üyesi olan Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek 2 yıl üstüste Tüketici Akademisi tarafından Hizmet Kalitesine en çok Güvenilen Marka ve 2011 yılı World Consumer Academy'ce yapılan AB normlarında hizmet üreten markalar araştırmasında kalite ve inovasyon uygulamalarında AB normlarına uygun hizmet üretimi gerçekleştirdiği tespit edilerek AB Kalite Ödülü almıştır. Kaliteli hizmete önem veren çağdaş, yenilikçi ve proaktif gelişmelere açık kadromuzla Sarıyer'de Temmuz 2010'dan Sarıyer'de faaliyet göstermekteyiz. Kısacası; bir kültür ilçesi olan Sarıyer'imize eğitim alanında katkıda bulunabilmek adına buradayız.

Diğer Kurslardan Farkınız Nedir? Neden Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Sarıyer'i Tercih Etmeliyiz?
-Türkiye'nin en eski ve en güvenilir profesyonel yabancı dil eğitimi veren dil okulu olması,
-Sarıyer'in aktif olan tek dil okulu olması,
-Sınıf mevcudunun 6 en fazla 10 kişiden oluşması,
-Global Dil Portfolyo'na uyumlu dil eğitimi vermesi,
-Dünyaca geçerli bir dil sertifikası ve dünya dil pasaport numarası veriyor olması,
-8 yaştan 60 yaşa kadar yabancı dil öğrenmek isteyenlerin ihtiyacına cevap verebiliyor olması,
-%100 öğrenme garantisi sunması,
-Haftaiçi ve haftasonu conversation,grammar,reading ve vocabulary club etinliklerini öğrencilerine ömürboyu ücretsiz sunuyor olması,
-Ücretsiz kitap ve materyaller,
-Zengin bir arşive sahip olması,
-Öğrencilerine ücretsiz sosyal aktiviteler sunuyor olması. Bu yıl Latin Dansları,Güzel Konuşma ve diksiyon Dersleri, Gitar Dersleri ve Yaratıcı Drama Dersleri'ni aktivite olarak verecektir.
Eğitim ile ilgili bilgi verir misiniz?
-Global Dil Portfolyosu müfredatıyla eğitim. Konuşma ve yazma ağırlıklı müfredat. %100 öğrenme garantisi. Ücretsiz telafi dersleri ve aktiviteler. Haftaiçi ve haftasonu ücretsiz. onversation,grammar,reading ve vocabulary club etinlikleri. Esnek eğitim gün ve saatleri. -Sınıf mevcudu. Alanında uzman Türk ve yabancı eğitmenler.

Deneyimli Eğitim kadrosu
Eğitim kadrosu ile ilgili bilgi veren Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Sarıyer’in Canan Çakmak “Yabancı dil öğretmenleri 5 aşamalı değerlendirme sürecinden geçirilerek şubede eğitime başlatılır. Öğretmenlerin hepsi alanında uzman ve pedagojik  eğitim almıştır. Dersler Türk ve yabancı öğretmenlere yapılır. Sarıyer'in tanınmış simalarından Eğitimci Sayın Mehmet Dündar'ında aramıza katılmasıyla kadromuzu daha da güçlendirdik” dedi.

Bu haber toplam 2211 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT