Hızlı ve Sağlam Ambalaj ile Kurye Mamada Royal Canin Köpek Kedi Maması

Hızlı ve Sağlam Ambalaj ile Kurye Mamada Royal Canin Köpek Kedi Maması
Hızlı ve Sağlam Ambalaj ile Kurye Mamada Royal Canin Köpek Kedi Maması

Hızlı ve Sağlam Ambalaj ile Kurye Mamada Royal Canin Köpek Kedi Maması

 

Çocukken hepimiz bir evcil hayvan sahibi olmayı düşlemişizdir. Belki de gizli gizli sokaktaki hayvanları beslemek için kendi yemeğimizden arttırıp onlara taşımışızdır. Evcil hayvan sahibi olmak öyle zannedildiği kadar kolay bir iş değildir. Bizlerden farklı olarak birtakım ihtiyaçlara sahip olduklarını unutmayalım. Onlara en doğru seçenekleri bulup, bizimle birlikte geçirdikleri ömürlerini en sağlıklı şekilde yaşamalarını sağlamak bizim sorumluluğumuzdur. Royal Canin, minik dostlarımızı düşünerek yavru kedi ve yavru köpek maması seçenekleriyle bize yardım ediyor.

Royal Canin Beslenme Anlayışı

Royal Canin yılların vermiş olduğu deneyimlerine dayanarak, evcil hayvanlarımızın özel ihtiyaçlarına cevap vermek, daha sağlıklı ve uzun bir ömür yaşayabilmeleri sağlamak için büyük bir titizlik ve özenle kedi ve köpek maması hazırlamaktadır. Yavru hayvanlarımızın ne kadar tatlı olduğunu anlatmaya gerek yoktur. Özel ihtiyaçları için yavru kedi ve yavru köpek maması takviyeleri ile desteklenmelidirler. Yavru kedi maması, dünyayla yeni tanışmış minik dostumuzun gelişiminde büyük rol oynar. Yavru kedimizi doğar doğmaz yavru kedi mamasıyla beslemek doğru değildir. İlerleyen haftalarda ve aylarda yavru kedimizin hayata mükemmel başlamasına yardım etmek için Royal Canin yavru kedi maması ile besleme yapılır.

  1. köpek maması, haylaz miniklerimizin fiziksel aktivitelerini dikkate alarak, onların gelişim dönemlerindeki spesifik ihtiyaçlarını karşılar. Köpeklerimizin fiziksel aktiviteleri büyük ölçüde geldikleri ırka bağlı olsa da her yavru köpek oyuncudur ve yavruluk yapmaktan vazgeçmez. Onlara bu enerjiyi sağlamak, doğru besinleri, vitamin ve mineralleri verebilmek için yavru köpek maması en ideal seçimdir.

Hangi Yavru Köpek Maması Seçilmeli ve Ne Zaman Verilmeli

Erişkin köpeklerimiz içinde köpek maması seçerken, onların gereksinimlerine cevap veren mamalar tercih edilmelidir. Ama yavrularımıza mama seçerken yavrunun ırkı, hareket seviyesi, özel ihtiyaçları, vücut kondisyonu ve mamaların kıvamı büyük rol oynar. Çok çeşitli içeriklerde Royal Canin yavru köpek maması çeşitleri mevcuttur. Bu mamaların içerisinde kırmızı et, beyaz et ve balık ürünleri bulunmaktadır.  Yavru köpek maması içeriğini, yavrunun gelişimi sırasında ihtiyaç duyabileceği birçok vitamin ve mineralleri de düşünerek biraz daha zenginleştirmiştir. Yavru köpeklerin hem fiziksel hem sosyal gelişimleri sırasında, onların kas ve iskelet sistemleriyle birlikte sindirim sistemlerinin de doğru çalışmasına katkıda bulunmak için yavru köpek maması en iyi başlangıç olacaktır.

Minik köpeklerimiz 3 haftalık olduklarında gelişimlerine yardımcı olabilmek için yavru köpek maması vermeye başlanabilir. Verilecek olan mama miktarı köpeğinizin kilosuna ve ırkına bağlı olduğundan en doğru seçimi aldığınız ürün üzerindeki tabloya bakarak belirleyebilirsiniz. İlk defa köpek maması yediklerini düşünerek, verdiğiniz mamayı hafif nemlendirerek vermekte fayda vardır. Mama miktarını zamanla kademeli olarak arttırarak nemlendirmeye de ihtiyaç duymadan yavru köpeklerinizi besleyebilirsiniz.

Hangi Yavru Kedi Maması Seçilmeli ve Ne Zaman Verilmeli

Köpeklerin aksine, kedi dostlarımız daha seçici bir damak zevkine sahiplerdir. Royal Canin yavru kedi maması bu farklılıkları bildiğinden ürün çeşitlerini bu doğrultuda geliştirmiştir. Kedilerde mama seçimi yaparken, yavru kedimizin ırkı, hareketlilik seviyesi ve vücut kondisyonu önemli rol oynamaktadır. Kediler oyuncu hayvanlardır ve vücut aktiviteleri her zaman yüksektir. Bunu bilen uzmanlar Royal Canin yavru kedi maması seçeneklerini, kedinizin ihtiyacına yönelik olarak geliştirilmiştir. İçerisinde bulunun vitamin ve mineraller sayesinde gün boyu yorulmadan büyürler. Yavru kedilerimizi mama ile beslemeye başlarken köpekler gibi benzer bir süreç izlenmelidir. Royal Canin yavru kedi maması 3 haftalık olduklarında verilebilir. Mama seçimi yaparken kedilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmayı unutmayın. Royal Canin yavru kedi ve köpek mamalarının tümüne hızlı bir şekilde ulaşabileceğiniz, kurye mama sitesinden ürünleri satın alabilirsiniz.

 

Formun Üstü

Formun Altı

Bu haber toplam 1294 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT