Hisarüstü’nde toplu açılış

Hisarüstü’nde toplu açılış
Şükrü Genç Rumeli Hisarüstü’nde ÖZEV, POĞAÇACI ve bir kuaför salonunun açılışını yaptı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Cumartesi günü Rumeli Hisarüstü’nde açılışlar yaptı. ÖZEV, POĞAÇACI ve bir kuaför salonunun açılışını yapan Başkan Genç, işletmecilere Sarıyer’e katkılarından dolayı teşekkür etti.


 
Hisarüstü’nde İstikbal ‘ÖZEV’ oldu
Daha önce de Rumeli Hisarüstü’nde İstikbal Mobilya’nın bayisi olarak hizmet veren Özkayalar Ticaret, konsept değişikliği yaparak ismini de ÖZEV olarak değiştirdi.  Beyaz eşyadan, ev tekstiline, halıdan mobilyaya ve daha birçok ev eşyası çeşidi ile hizmet vermeye başlayan ÖZEV Alışveriş Merkezi’nin açılışı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de katıldığı görkemli bir törenle yapıldı.



Hüseyin Kaya: “3 şube daha açıyoruz”
ÖZEV Alışveriş Merkezi’nin işletmecisi Hüseyin Kaya yaptığı açılış konuşmasında ticari geçmişinden bahsetti. Rahmetli babası Sadık Kaya’nın kilim satmasıyla bu günlere geldiklerini belirten Kaya, ÖZEV ile Rumeli Hisarüstü’nün önemli bir alışveriş merkezi ihtiyacının giderildiğini vurguladı. Kardeşleriyle birlikte Bağcılar, Reşitpaşa ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi olmak üzere ÖZEV’in 3 şubesini daha açmayı planladıklarını müjdeleyen Kaya, açılış örenine katılan herkese teşekkür etti.



Başkan Genç: “Hisarüstü ve Sarıyer için önemli bir tesis”
Açılışta söz alan Belediye Başkanı Şükrü Genç ise; Mahallemizin gelişimi için 'ÖZEV' önemli bir tesis konumundadır. Özellikle Hisarüstü sakinleri adına insanların veresiye ile ev eşyalarını alabildiği, taksitlerin ödenmesi konusunda insanları sıkboğaz etmeyen bir anlayışla hizmet veriyorlar. Özev'in sahibi Hüseyin Bey'e yeni konseptlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Allah bol kazançlar versin” dedi. Koyu Galatasaraylı olan Başkan Genç, açılışta işletme önüne asılan sarı-lacivertli balonlara da dikkat çekerek "Açılışın tek eksiği bu sarı-lacivert balonlar olmuş" diyerek katılanları güldürdü.



Açılışa ilgi büyüktü
Sunuculuğunu Ülker Camii İmamı İbrahim Akbulut’un yaptığı açılış törenine Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman önemli bir toplantı yüzünden katılamadı. Törene Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yanı sıra MHP’li Meclis Üyeleri Erol Akkuş, Oğuzkan Yüksel ve Osman Güloğlu, Regal’in sahibi Ali İhsan Kalender,  Orgeneral Kami ve Saadet Güzey İlköğretim Okulu Müdürü Erhan Sancar ve çok sayıdaki mahalleli katıldı. Sarıyer Müftüsü İbrahim Gemici'nin duasından sonra Şükrü Genç açılış kurdelesini Kaya kardeşlerin anneleri Sabiha Kaya ile birlikte kesti.  Özev’i gezen Başkan Genç yeni konsepti çok beğendiğini söyledi.



POĞAÇACI YENİLENDİ
ÖZEV’den sonra yıllardır Hisarüstü’nde hizmet veren ve konsept değiştirerek yeni bir görünüme kavuşan POĞAÇACI’nın da açılışı yapıldı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç açılış kurdelesini mekânın işletmecisi Abdurrahman Polat ile birlikte kesti. Açılışa katılanlara POĞAÇACI’nın kendine has ürünleri olan tatlılar ikram edildi.  Meşhur Obama Kurabiyesi’nin tadına bakan Belediye Başkanı Şükrü Genç, çok beğendiğini belirtti. Abdurrahman Polat’a mahalleye ve Sarıyer’e yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Başkan Genç, ”Böyle kaliteli yerler gördükçe belediye başkanı olarak daha da mutlu oluyorum” dedi.  Başkan Genç meclis üyeleriyle birlikte mekânda bir süre oturduktan sonra oradan ayrıldı. Abdurrahman Polat ise açılış törenine katılan herkese teşekkür etti.



Belediye Başkanı Şükrü Genç mahallede yeni açılan Nazmi Erkek Kuaför salonunun da açılışını gerçekleştirdi.

Bu haber toplam 8770 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT