Hisarüstü’nde sıradışı bir cafe

Hisarüstü’nde sıradışı bir cafe
Özellikle Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin uğrak mekânı olan Three Monkeys Cafe kalitesi ve verdiği hizmetle oldukça dikkat çekiyor.

Three Monkeys Cafe&Playstation’ da kaliteyi hissedebilirsiniz
Mekânın işletmecileri Deniz Boyacı, Kemal Helva, Yavuz Ay Three Monkeys Cafe&Playstation hakkında gazetemize bilgiler verdiler. Mekânın kuruluşu ile ilgili olarak “Boğaziçi Üniversitesi ve çevre okullardaki öğrenci yoğunluğunu da dikkate alarak yaptığımız incelemeler ve ulaşabildiğimiz öğrencilerle yaptığımız fikir alışverişleri sonucunda  Rumeli Hisarüstü semtinde kaliteli, konforlu ve güvenilir hizmet vermeyi amaç edinen bir playstation cafeye ihtiyaç  olduğuna karar verdik. Hedef kitle olarak seçtiğimiz gençlerin ve öğrenci arkadaşların fikirleri ve talepleri doğrultusunda  Three Monkeys Cafe&Playstation kuruldu ” denildi.



Konfor için her şey düşünülmüş

Hizmet anlayışları doğrultusunda hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını söyleyen işletmeciler; “Tamamen oyun oynamaya yönelik tasarlanmış 200 hz gücündeki  42’’ (107cm) LCD TV’ler  ve yine tamamen konfor düşünerek özel olarak sadece değerli müşterilerimizin evlerindeki rahatlığı hissetmesini sağlayacak şekilde  tasarlanan koltuklarımızla salonumuzu doldurduk. 200Hz LCD TV ile oyun oynamanın zevkini hiçbir yerde bulamayacaklarını, buradan sizin gazeteniz aracılığı ile tüm Sarıyer halkına duyurmak istiyoruz. Playstation tutkunlarının çok iyi bildiği, guitar hero için düzenlenen iki adet ses yalıtımlı odamızda, çalarken müziğin ritimlerini içlerinde hissedebilecekleri 1000 Watt gücünde bir müzik sistemi bulunmaktadır. Guitar Hero ve Dj Hero tutkunlarının odalarımızı mutlaka görmeleri ve denemeleri gerektiğine inanıyoruz” diye konuştular.



“Mekânda tüm bunların dışında, müşterilerin İstekleri doğrultusunda bir playstation cafe için çok fazla denilebilecek nitelikteki mutfağımızda, özenle hazırlanan lezzetli sunumlarımızdan bulunuyor” diyen işletmeciler, “Diğer Playstation cafelerden bizi ayıran özelliklere ek olarak, günümüz şartlarını ve genç öğrenci kardeşlerimizi de düşünerek fiyatlarımızı minimum seviyede belirledik” dediler.

0212 287 45 95
0545 823 58 11
Rumeli Hisarüstü Mah. 3.sok No:8 SARIYER/İST

Bu haber toplam 10110 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum