Hint el işi kumaşlar

Hint el işi kumaşlar
Erler Tekstil, dünyaca ünlü modacıların tercihi olan atölyelerde usta zanaatkarların tezgahında ürettirdiği Hint el işi kumaşlar ile abiye tasarımına yön veriyor.

Hindistan'ın geleneksel tekstil üretimleri arasında önemli yer tutan el işi kasnak işlemeleri özellikle abiye gece elbiselerinde sıkça karşımıza çıkıyor. Bir kasnakta gerdirilen şeffaf tül ve benzeri kumaşlar üzerine boncuk, kristal taş veya payetlerin işlenmesiyle elde edilen bu özel kumaşlar limitli metrajlarda elde üretiliyor ve genelde kupon olarak satılıyor.

hint2.jpg

Hint El İşi Kumaşlar, Türkiye’nin önde gelen abiye üreticileri ve moda tasarımcılarının kumaş tedarikçiliğini üstlenen Erler Tekstil’in ürün yelpazesinde de önemli yer tutuyor. Erler Tekstil, kendine özgü benzersiz desenleri Hindistan’da dünyaca ünlü modacıların tercihi olan atölyelerde usta zanaatkarların el tezgahında lüks ‘couture’ kumaş olarak ürettiriyor. Her biri 145cm-150cm eninde ve en fazla 12 metre olarak üretilen bu özel kumaşlar tüketiciye kupon olarak 180cm veya katları şeklinde satılıyor.

HİNT EL İŞİ KUMAŞLARDA RENK VE DESENLER

Tasarım ve üretim süreçleri titizlikle yürütülen bu gruptaki kumaşlar tasarımcılar için zengin desen ve renk çeşitliliği sunuyor. Kasnak işleme olarak da bilinen bu tür kumaşlar özellikle abiye gece elbiselerinde tercih ediliyor. Erler Tekstil’in, güncel abiye trendleri doğrultusunda oluşturduğu Hint El İşi koleksiyonunda vücut hatlarını dikey olarak takip eden akıcı soyut desenler, çiçek yaprak motifleri, şal veya geometrik desenler, çeşitli ağ dokulara sahip kumaşlar bulunuyor. Tek başına bütün bir elbisede kullanılabilen bu özel kumaşlar özellikle saten ve şifonlarla birlikte ele alındığında etkileyici bir tasarım gücüne ulaşıyor.

HİNT EL İŞİ KUMAŞLAR NEREDEN ALINIR?

Dokuma ve örme kumaşlardan oluşan yenilikçi kumaş koleksiyonları ile 30 yıldır modaya yön veren Erler Tekstil’in Nişantaşı, Osmanbey ve Ümraniye’de bulunan merkez ve şube mağazalarından istediğiniz kumaşı toptan ve perakende alabilirsiniz. Hint El İşi kumaşlar konusunda onlarca seçeneğe sahip olan Erler Tekstil’in dijitalde beşinci mağaza gibi konumlandırdığı erlerkumas.com adresinden ise ‘online’ alışveriş yapabilirsiniz.

Bu haber toplam 1300 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT