Göz Altı Işık Dolgusuyla Gençleşin

Göz Altı Işık Dolgusuyla Gençleşin
Göz Altı Işık Dolgusuyla Gençleşin

 

Göz altı çökmesi insanların en büyük estetik sorunlarından biridir. Hyaluronik asit ve çapraz bağlı dolgu, göz altındaki şişlik ve morlukların giderilmesine ve cildin uzun süre yeniden yapılandırılmasına yardımcı olur. Ayrıca göz altı ışık dolgusu Redensity II, göz altı bölgesine uygulanabilecek güvenli bir müdahaledir.

Gençler bile gözlerinin altında torbalar ve morluklar olduğu için mutsuz olabilir. Bu sorunlar yorgun ve yaşlı bir görünüme yol açabilir. Göz çevresi diğer bölgelere göre yüzün en hassas bölgelerinden biri olduğu için bu uygulamayı estetik bir cerrah uygulamalıdır.

Bu metinde göz altı ışık dolgusunun ne olduğu, neden ve nasıl yapıldığı, hangi bölgelere uygulandığı ve dikkat edilmesi gereken diğer noktalardan bahsedeceğiz.

Göz Altı Işık Dolgusu Nedir?

Özel geliştirilmiş göz altı ışık dolgusu Redensity II, göz altında ortaya çıkan şişlik, morarma, halka, torba, çökme ve sarkma problemlerinin çözümü için geliştirilmiş tek dolgu maddesidir. Redensity 2’nin aktif bileşeni, yüze enjekte edilen dolgu maddesi gibi hyaluronik asittir. Ancak diğer dolgu maddelerinden farklı olarak, ışık dolgudaki hyaluronik asit yerini çapraz bağlar almıştır. Bu nedenle enjekte edildiği yerde homojen bir şekilde yayılarak etkisini gösterir.

Göz Altı Işık Dolgusu Neden Yapılır?

Göz altı ışık dolgusu, göz çevresindeki morlukları, çizgileri ve sarkmaları gidererek göz altının gençleşmesi sağlar. Göz altı bölgesi, yaşa ve yapıya bağlı olarak bireyler arasında değişen derecelerde yıpranmış ve karanlık görünebilir. Bu görünüm kişiyi yorgun, tepkisiz ve yaşlı kılar. Bu gibi şikayetlerle gelen kişiler göz altına hafif dolgu uyguladıklarında kişinin hemen yüzünde daha parlak ve sağlıklı bir görüntü belirir.

Bu işlem ayrıca yaşlanmayı geciktirici etkiye sahiptir. Formülün içerdiği proteinler, vitaminler, amino asitler ve antioksidanlar bu bölgedeki hassas cildi güçlendirir ve yaşlanmanın etkilerine karşı daha dirençli hale getirir.

 

Göz Altı Işık Dolgusu Nasıl Yapılır?

Göz altı ışık dolgusu hassas bir işlemdir ve bu sebeple yavaş gerçekleştirilirse daha etkili olacaktır. Lokal anestezi sayesinde işlem esnasında herhangi bir ağrıya neden olmaz. Bazı kişilerde iğnenin etkisi ile şişlik ve morarma meydana gelebilir. Ancak bu şişlik ve morluklar kısa sürede kaybolur. Göz altı ışık dolgusu enjeksiyon iğnesi ile verilmelidir. İğne öncesinde anestezi uygulandığı için kişi bu iğne ile ağrı hissetmez.

Göz altı ışık dolgusunun uygulanması yaklaşık 15-20 dakika sürer. Kolay ve pratik bir uygulama olduğu için kişiler tedaviden hemen sonra günlük yaşantılarına dönebilirler.

 

Göz Altı Işık Dolgusu Hangi Bölgelere Uygulanır?

Bu tedavi, göz altındaki nöromusküler bölgeye uygulanarak etki gösterir. Uygulama sırasında hafif dolgu çok yavaş verilmelidir. Dolgunun lokal anestezik içeriğinden dolayı nispeten rahat bir tedavi olmasına rağmen işlem öncesi bölgeye anestezik krem sürmek işlemi daha rahat hale getirir. İşlemden sonra hafif bir ödem görülebilir ancak bu birkaç gün içinde tamamen geçecektir.

 

Göz Altı Işık Dolgusu Yaptırmak İsteyenlere Öneriler

Göz altı ışık dolgusu yaptırmak isteyenler bu işlemin kalıcı bir çözüm sunmadığını bilmelidirler. Etkisi 8 ile 12 ay arasında devam eder. Bu sürenin sonunda işlem tekrarlanmalıdır. Ayrıca bu işlemi yaptırmanın belli bir yaşı yoktur. Göz altı halkaları gençleri bile yorgun ve halsiz gösterir. Göz altındaki morluklardan yakınan her yaştaki hasta bu tedaviden faydalanabilir.

Son olarak göz altı bölgesi hassas olduğu için nitelikli ve tecrübeli bir doktordan hizmet almak her zaman daha mantıklı olacaktır. Sonucunuzun başarılı olması için fiyat araştırması yapmalı ve uzman doktorlardan en uygun olanı seçmelisiniz. Dr. Mustafa Karataş, yıllardır verdiği hizme sayesinde herkesin istediği göz altı görünümüne güvenl ulaşmasını sağlar.

Bu haber toplam 2481 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT