Gıdı Estetiği Mersin’de

Gıdı Estetiği Mersin’de
Gıdı Estetiği Mersin’de

 

 Gıdı yüz bölgesinde en çok rahatsızlık veren noktalardan biri. Makyaj gibi yöntemlerle de kapatılamıyor olması insanları estetik ameliyata yöneltiyor. Ancak böylesine kritik bir bölgenin ameliyatının da aynı kritiklikte ve özende sürdürülmesi gerekiyor. Bu da işinin ehli uzmanların konuya dâhil olması gerekliğini gözler önüne seriyor. Siz de gıdınızdan Karakucak farkıyla zahmetsiz bir şekilde kurtulabilir, yeni ve eşsiz görünümünüzle hayatınıza devam edebilirsiniz. Gıdı estetiği Mersin ilinde Karakucak farkıyla yapılmalıdır.

Gıdı Estetiği Yaptırmak Kimlere Uygun?

 Gıdı estetiği 20’li yaşlara ulaşmış herkes için uygun bir yöntem. Pek yaygın olmasa da bu yaşta gıdı sarkması görülmediğinden bu operasyonu daha yaşlı insanlar tercih etmekteler. Ancak az olmakla birlikte gıdı estetiği yaptıran genç bireyler çıkmaktadır ve etkili sonuçlar almaktadır. Deformasyon olup olmaması veya olduysa ne kadar olduğu bu operasyonla ilgili karar almayı direkt etkileyen kriterler. Genel kanının aksine bu operasyonun yaşla direkt bağlantısı yoktur.

Operasyon Sonrası Ne Kadar Sürede İyileşirim?

 Her cerrahi operasyonda olduğu gibi bu operasyonda da bazı yan etkiler operasyonun hemen sonrasında gözlemlenebilir. Ancak yaşam kalitesini düşürecek boyutlarda bir yan etki gözlemlenmez. Uzmanlar uygulama yaptıran kişilerin birkaç gün kadar güneşten uzak kalmasını ve bu süreçte bol bol su tüketmesini önermekteler.

 Gıdı Alma İşlemi Nasıl Uygulanır?

 Bu işlem kısa bir süre içerisinde halledilir. Öyle ki yarım saatlik bir zaman dilimi bu işlem için yeterli olmaktadır. Ameliyat bölgesinde iz kalması gibi bir durum söz konusu değildir. Sürenin kısıtlı olmasının yanında taburcu edilme işlemi de aynı şekilde hızlı olur. Gün içinde kişiler taburcu edilir. Bu yöntemle kişiler 5 ila 15 yaş daha genç görünebilir.

 Siz de bu yöntemi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız gıdı estetiği Mersin aratmasıyla Karakucak’a ulaşabilir kaliteyi bulabilirsiniz.

Lazer Liposuction İşlemi Nedir? Ne Değildir?

 Teknolojinin gelişmesiyle adından sıkça söz ettiren bu yöntem en çok tercih edilen gıdı eritme yöntemlerinden biridir. Lokal anesteziyle uygulanan bu yöntem tek bir seansta tamamlanır. Bu yöntem özünde bölgedeki yağların parçalanması yöntemidir. Parçalanma sonucu sıvı forma geçen yağlar aspiratör cihazıyla emilerek vücut dışına alınır. Dikiş gerektirmemesi bu yöntemin avantajları arasındadır. İşlem sonrasında iyileşme sürecinin hızlı olması da bu yöntemin bir başka avantajıdır.

Gıdı Estetiğine İhtiyacım Var Mı?

 Bunu anlamak hangi durumlarda bu işlemin uygulandığını düşünmemiz gerekir. Bunları şöyle sıralayabiliriz:

1) Kaslarınızın gevşemesi sebebine bağlı olarak gıdınız sarktı mı?

2) Sigara kullanıyor musunuz? Buna bağlı olarak sarkmanız var mı?

3) İleri yaşta mısınız?

4) Güneş ışığı derinizi deforme ediyor mu?

5) Genetik yatkınlığınız var mı?

6) Son zamanlarda aşırı kilo alıp verdiniz mi?

 Bu soruların bir tanesine evet dediğinizde dahi gıdı oluşumunuz ve buna bağlı olarak operasyon ihtiyacınız oluşabilir. Ancak bazı hallerde gıdınız oluşmaz ve bunun yerine vücudunuzun başka yerlerinde sarkmalar gözlemlenebilir. Bu durumdan duruma ve kişiden kişiye değişebilir ancak asıl önemli olan sizin dış görünüşünüzden memnun olup olmamanızdır. Bu haller olmasa dahi daha genç bir görünüm amacıyla bu operasyonu yaptırabilirsiniz. Tavsiye de bulunmak isteriz ki sarkma sorununun ilk kez görülmeye başladığı zamanlarda bu operasyonu geçirmeniz daha akla yatkın olacaktır. Böylelikle ufak bir operasyonla sarkma probleminizden kurtulabilirsiniz. Uzmanlar 30’lu yaşlarda görülmeye başlayan bu durumdan bir an önce kurtulmak gerektiğini söylüyorlar. Aksi halde sonraki yaşlarınızda daha meşakkatli süreçler geçirebileceğinizi belirtiyorlar. Gıdı estetiği Mersin ilinde Karakucak Polikliniği’nde uzun yıllardır yapılan ve uygulanan medikal estetik işlemlerden birisi. Siz de Karakucak Polikliniği’nin web sitesine göz atarak gıdı estetiği hakkında bilgi alabilir ve randevu talebinde bulunabilirsiniz.

 

Bu haber toplam 3153 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT