Futbolun yıldızları Sarıyer’deydi

Futbolun yıldızları Sarıyer’deydi
Galatasaray’ın eski futbolcusu Evren Turhan’ın Tarabya’daki emlak ofisinin açılışına birçok milli futbolcu ve televizyon yıldızı Acun Ilıcalı katıldı.

Başta Galatasaray olmak üzere birçok takımda top koşturan eski Milli Futbolcu Evren Turhan Tarabya’da emlak ofisi açtı. ‘Sakalar Gayrimenkul’ adındaki emlak ofisinin açılışında ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve Türk Milli takımının eski yıldızlarından Okan Buruk, Hakan Ünsal, Sergen Yalçın, Mert Korkmaz, Emre Aşık arkadaşları Evren Turhan’ı yalnız bırakmadılar. Acun Ilıcalı yaptığı kısa konuşmada Evren'in çok yakın arkadaşı olduğunu ve kendisinin emlak işinde başarılı olmasını çok istediğini belirtti.



Öte yandan açılışa Sarıyer protokolünden de Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, İlçe Spor Müdürü Namık Şişman, İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar,  meclis üyelerinden Cemil Özbalta ve Gökan Zeybek de katıldılar. Açılış kurdelesini keserken kısa bir konuşma yapan Kaymakam Karaman da, “Sarıyer'imizde böylesine önemli bir emlak şirketinin açılmasının önemli olduğunu,  Sarıyer’e değer katacağını düşünüyorum. Bu konuda gerek Galatasaray’ı gerekse Milli takımımızı başarıyla temsil etmiş olan Evren kardeşimizi kutluyorum.  Bu sektörde de başarılı olacağına inanıyorum. Başarılar ve bol kazançlar diliyorum” dedi.







Bu haber toplam 13627 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT