Endopeel ile kırışıklıklara çözüm

Endopeel ile kırışıklıklara çözüm
Özel Sarıyer Tıp Merkezi’nin Sahibi Opr. Dr. Cengiz Alp Sarıyer’de yine bir ilke imza atarak Endopeel yöntemini Sarıyer’e getirdi.

30 Yıldır Sarıyer’de sağlık alanında faaliyet gösteren ve Sarıyer’in ilk sağlık kuruluşunu kuran ve işleten, Özel Sarıyer Tıp Merkezi’nin Sahibi Opr. Dr. Cengiz Alp Sarıyer’de yine bir ilke imza atarak Endopeel yöntemini Sarıyer’e getirdi. Bu yöntemle artık yaşlanmanın tarih olduğunu belirtti.

Genel Cerrahi ve medikal estetik uygulama uzmanı Opr. Dr. Cengiz Alp kırışıkları gidermek için uygulanan endopeel yöntemi hakkında bilgiler verdi. İleri yaşlarda ortaya çıkan kırışıklıklardan kurtulmak için uygulanan endopeel yöntemi son yıllarda oldukça gelişme göstererek kırışıklık tedavisinde umut oluyor. Yüz hatlarındaki bozuklukların ve kırışıkların giderilmesi için endopeel yöntemini sizde tercih edebilirsiniz. Endopeel yöntemi hakkında detaylı bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.



Endopeel Yöntemi İle Kırışıklıklara Çözüm
Opr. Dr. Cengiz Alp, İsviçreli Prof. Dr. Alain Tenenbaum’ın da bu doğrultuda kırışıklıkları ve yüz hatlarındaki bozuklukları gidermek için ”Endopeel” adını verdiği bir teknik geliştirdiğini aktararak, bu yöntemin dünyada yaklaşık 13 yıldır kullanıldığını dile getirdi. Sağlık Bakanlığı ve Avrupa CE onayına sahip olan Endopeel yöntemi Türkiye’de de uygulanmaya başladı.

Dr. Alp hem lifting (kasa hacim katmak) hem de kimyasal peeling (cildi ölü hücrelerden arındırmak) vazifesi gören ‘’Endopeel’’ yönteminin Türkiye’deki pek çok plastik ve estetik cerrah tarafından desteklendiğini ifade ederek, cerrahi müdahale gerektirmeden enjeksiyon ile uygulanan tekniğin vücutta çok geniş bir kullanım alanına sahip olduğunu aktardı.

Endopeel Yöntemi ile Mimikler Kaybolmuyor
’Endopeel' botokstan tamamen farklı bir yöntemdir. Endopeel yöntemi ile kırışıklıklarınızdan kurtulurken mimikleriniz kaybolmuyor. Bu da yöntemi diğer uygulamalardan ayrı tutan bir özellik haline geliyor. Kişi, kas ve mimik hareketlerini tamamen doğal bir şekilde kullanmaya devam ediyor. Ayrıca uygulanan bölgede toparlama ve sıkılaşma yaşıyor. Uygulamanın hemen 10 dakika sonrasında gözle görülür fark yaratıyor. Tekniğin boyun, elmacık kemikleri, el, kaş, göz çevresi, dudak, dekolte germe, selülit tedavisi, kasık germe, popo kaldırma gibi çok yaygın kullanım alanı var. İçeriğindeki karbolik asit ve yer fıstığı yağı ile gençleşme vaad eden Endopeel, doğrudan kas içine enjekte ediliyor. Bunu yaparken kası asla paralize etmeyen yöntem ile yaşlanmak tarihe karışacak.

Opr. Dr. Cengiz Alp, yöntemin kasları paralize etmediğini ve ifadeyi değiştirmediğine dikkat çekerek, "Endopeel asla mimik kaybına neden olmaz. Doğrudan kas içine enjekte edilerek kas kütlesi içinde volüm oluşturmak suretiyle taşıcılığı artırarak dolgunluk ve lifting sağlayan Endopeel,6-8 ay içerisinde vücuttan tümüyle atılmaktadır" diye konuştu.

Bu haber toplam 6060 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT