Eğitimde Boğazhisar farkı

Eğitimde Boğazhisar farkı
Boğazhisar İlköğretim Okulu, “Üstün nitelikli insan yetiştirme modeliyle” eğitim ve öğretimde farklı bir yol izliyor.

Eğitim kalitesi ve başarılarıyla eğitim kurumları arasında önemli bir noktada bulunan Sarıyer’deki Boğazhisar İlköğretim Okulu, “Üstün nitelikli insan yetiştirme modeliyle” eğitim ve öğretimde farklı bir yol izliyor. Eğitim modeli ve okulla ilgili Sarıyer Manşet Gazetesi’nin sorularını yanıtlayan Boğazhisar İlköğretim Okulu’nun yetkilileri yeni kayıt dönemi öncesinde velilere adeta rehber oldular.

- Boğazhisar ilköğretim okulunu tanıyabilir miyiz?
2008 yılında eğitim öğretime başlayan Boğazhisar İlköğretim Okulu on altı dönümlük yerleşke alanında kendine özgü eğitim modeliyle faaliyet göstermektedir.

bhaber1_363146624.jpg

- Boğazhisar İlköğretim Okulu'nun diğer eğitim kurumlarından farkı nedir?
Boğazhisar İlköğretim Okulu üstün nitelikli insan yetiştirme modeliyle öğrencilerin zihinsel, duygusal, sosyal, bedensel ve ruhsal gelişimini sağlar. Her çocuk eşsizdir ve zihinsel, duygusal, sosyal, bedensel ve ruhsal boyutlarıyla doğuştan getirdiği muhteşem bir potansiyele sahiptir. Bu potansiyelin ortaya çıkarılabilmesi için uygun eğitim şartlarının oluşturulması gereklidir. Üstün Nitelikli İnsan Yetiştirme Eğitim Modeli’nin hazırlanma amacı, insanda var olan bu potansiyelin bütün yönleriyle ortaya çıkarılabilmesi için gerekli eğitim ortamlarının oluşturulmasıdır. Bu eğitim modeliyle insanlık için en önemli ihtiyaç olan üstün nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesi hedeflenmiştir. Böylece Dünya ölçeğinde geleceğin bilim insanlarını, geleceğin sanatçılarını, geleceğin devlet adamlarını ve geleceğin liderlerini yetiştirme yolunda sağlam temeller atılmış olacaktır.

bhaber2_144159465.jpg

- Boğazhisar İlköğretim Okulu öğretmenleri hakkında bilgi alabilir miyiz?
Boğazhisar İlköğretim Okulu profesyonel yönetim anlayışı, seçkin eğitimciler ve öğrencileriyle, son teknoloji ile donatılmış branş derslikleriyle yüksek kalitede eğitim verir.

- Boğazhisar ilköğretim okulun da eğitim ortamı nasıldır?
Boğazhisar İlköğretim Okulu'nda sınıflar branşa özgü tablolar, grafikler, resimler, modeller ile donatılmıştır. Sınıflar branşa özgü zenginleştirilmiş ders araç gereçleriyle eğitime en elverişli hale getirilmiştir. Böylece eğitim ve öğretim eğlenceli hale gelir. Boğazhisar İlköğretim Okulu, yeni neslin düşünce dünyasını, keşfetme duygusunu geliştirerek ufkunu açan, öğrenmeyi etkinliklerle zevkli hale getiren anlayışla eğitim vermektedir.

bhaber4_407832306.jpg

- Boğazhisar İlköğretim Okulu'nun vizyonu nedir?
İnsanlığın en önemli ihtiyacı üstün nitelikli, çok yönlü ve çok başarılı iyi yetişmiş insanlardır. Yedi kıtada geleceğe yön veren, liderlik vasfına sahip, ekip çalışması yapabilen karakterli nesiller yetiştiren, verdiği hizmetlerle kalitesini ispatlamış, başarılı ve saygın bir eğitim kurumu olmak okulumuzun vizyonumuzdur. Her alanda üstün nitelikli insanlar yetiştirmeyi kendine amaç edinen Boğazhisar İlköğretim Okulu, bu hedefini gerçekleştirmek için öğrencilerine en iyi eğitimi vermektedir.

bhaber5_286033569.jpg

- Boğazhisar İlköğretim Okulu'nun misyonu nedir?
Boğazhisar İlköğretim Okulu olarak varlık gayemiz: Üstün nitelikli insan yetiştiren, üstün nitelikli okul olmaktır. Milli-manevi, kültürel değerleri benimsemiş ve gücünü bu değerlerden alan, birlik ve beraberlik içerisinde farklı milletlerle iletişim kurabilen, bütün yönleriyle gelişmiş yüksek karakterli nesiller yetiştirmek istiyoruz. Boğazhisar İlköğretim Okulu yedi kıtada geleceğe yön veren bireyler yetiştirmeyi amaçlar. 

- Boğazhisar İlköğretim Okulu'nda başarıyı nasıl elde ediliyor?
Boğazhisar İlköğretim Okulu çalışmalarıyla akademik başarının en üst seviyeye çıkmasına imkân verir. Boğazhisar İlköğretim Okulu, öğrencilerinin ferdi farklılıklarını gözeterek zihinsel, duygusal, bedensel, ruhsal ve sosyal açılardan bir bütün olarak gelişimini sağlar.

bhaber6_372588696.jpg

- Boğazhisar İlköğretim Okulu'nun Yabancı Dil eğitimine bakışı nasıldır?

Boğazhisar İlköğretim Okulunda yabancı dil öğrenmek ayrıcalıktır. Öğrencilerinin uluslararası eğitim öğretim programlarından da faydalanmalarını sağlanır.

bhaber7_475355552.jpg

- Boğazhisar İlköğretim Okulu ders dışındaki çalışmaları hakkında bilgi alabilir miyiz?
Boğazhisar İlköğretim Okulu eğitimi spor, sanat ve sosyal alanlarda düzenlediği etkinliklerle güçlendirerek, kaliteyi yakalamıştır. Geleceğiniz önemli ise Boğazhisar İlköğretim Okulu tam aradığınız yer diyoruz.

bhaber8_9_177890794.jpg

- Boğazhisar İlköğretim Okulu'nun çalışma anlayışı nasıldır?
Boğazhisar İlköğretim Okulu deneyimli, uzman, yeniliklere açık ekip ile çalışır. Boğazhisar İlköğretim Okulu öğretmeni, öğrencisi, velisi, çalışanları ve çevresi ile etkili ve sağlıklı iletişim kurarak herkesin kendini iyi hissedebileceği eğitim ortamı sunar. Size özel eğitim istiyorsanız Boğazhisar İlköğretim Okulu'nu tercih etmelisiniz.

- Boğazhisar İlköğretim Okulu olarak son sözlerinizi alabilir miyiz?
Boğazhisar İlköğretim Okulu olarak değerlerimiz doğrultusunda dürüst, adil, sevgi dolu, iletişime açık, çözüm üreten, yenilikçi, iyi insan yetiştirmek temel hedefimizdir. Boğazhisar İlköğretim Okulu “önce insan “anlayışına sahip öğrenciler yetiştirir. Eğitimde yüksek kalite uygun ücret anlayışıyla hizmetlerimize devam edeceğiz. Eğitimin doğru adresi Boğazhisar İlköğretim Okulu diyoruz.

Adres: Maden Mah. Boğazhisar Sok. No:10 SARIYER-İSTANBUL
Tel: 212-2181061

Bu haber toplam 19085 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT