Dilek Home Sarıyer’i TAÇ’landırdı

Dilek Home Sarıyer’i TAÇ’landırdı
Ev tekstilinde Türkiye’nin en önemli markası olan “TAÇ” Sarıyer Merkez’de açıldı.

Ev tekstilinde Sarıyer’in en önemli mekânı olarak bilinen Dilek Home, Sarıyer’e açtığı yeni mağazasıyla büyümeye devam ediyor. Yıllardır verdiği güven ve kaliteli hizmetle ev tekstilinde Sarıyerlilerin ilk tercihi haline gelen Dilek Home bu kez ‘TAÇ’ markasını Sarıyerle tanıştırdı.

dilekhomemans4_967767582.jpg

Yüzlerce ürün çeşidi
Özellikle perde ağırlıklı açılan 3 katlı showromda ev tesktiline dair yüzlerce ürün satılıyor. Dilek Home kalitesinin TAÇ kalitesiyle buluştuğu mağazada; Perde, nevresim takımları, yatak örtüleri, pike takımları, yorgan, battaniye, havlu ve bornoz setleri, uyku setleri, bebek nevresimleri, spor kulüplerine ait lisanslı ürünler, çizgi film karakterlerine ait lisanslı ürünlerin olduğu TAÇ’ta açılışa özel kampanyalar sizleri bekliyor.

dilekhomemans3_642451397.jpg

Fırsatları kaçırmayın!
Sarıyer Merkez Camii’nin hemen karşısına açılan TAÇ’ta güler yüzlü müşteri temsilcileri ve evinizin dekorasyonuna uygun tasarım ve önerilerde bulunan uzman ekip ile müşteri memnuniyeti ön planda tutuluyor. Açılışa özel fırsatlardan faydalanmak için siz de günün herhangi bir saatinde TAÇ’a uğramayı unutmayın.

Adres: Ortaçesme Cad. No.12 Sarıyer
Tel: (212) 218 55 55

dilekhomemans2_274062945.jpg

Bu haber toplam 11470 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT