Destan Son Bölümde Neler Oldu

Destan Son Bölümde Neler Oldu

Yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh’in oturduğu Destan dizisi, senaryosu ve oyuncu kadrosu ile büyük ilgi topladı. Dizinin senaryosu Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz tarafından kaleme alınıyor. Bir aşk ve kahramanlık dizisi olan Destan dizisinin etkileyici son bölümünü izlemek için arama motorlarından Destan son bölüm izle şeklinde arama yapabilirsiniz. Bozdağ Film imzalı dizinin başrollerinde sevilen oyuncular Ebru Şahin ve Edip Tepeli yer alıyor. İddialı dizinin sahnelerinin bir kısma Bozdağ Plato’da çekilirken bir kısma da Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekildi. Stüdyolar titiz bir çalışma ile döneme uygun şekilde hazırlandı. Böylece karşımıza üst düzeyde bir performans ortaya koyabilen bir dizi çıkmış oldu.

Orta Asya'nın bozkırlarında yaşayan Gök Tanrı Korkut Han, dağ kızı Akkız’ı yetim ve Gök Tegini Batuga’yı ise öksüz bırakmıştır. Kaderleri aynı olan bu iki genç sevdalarını kılıç yüreklerini de kalkan yaparak imkansızlıkların üstesinden geliyor. Destansı bir aşkın anlatıldığı dizi Türklerin İslamiyeti kabul etmesinden önce 9.yüzyılda geçmektedir. Dizi dönem dizisi olduğu için prodüksiyon açısından birçok yeniliğe de hakimdir.

Özellikle bu kadar eski dönemi anlatan dizilerin olmaması Destan dizisinin merak uyandırmasını sağlamaktadır. Dizi, yetim ve savaşçı bir kız ile öksüz ve çolak bir çocuğun, birlikte Türklerin kaderini nasıl değiştirdiğini konu edinmektedir. Destan dizisinin etkili bir senaryoya sahip olması, meraklılarının diziyi etkili bir düzeyde takip etmelerini de mümkün kılmaktadır. Özellikle dizi izle platformlarının varlığı sayesinde söz konusu diziyi keyifli bir şekilde seyretmek mümkün olmaktadır.

Destan Dizisi Oyuncu Kadrosu

Popüler olan ve çok konuşulan dizinin sadece Türkiye’de değil tüm dünyada ilgi çekeceği söylenmektedir. Yepyeni bir senaryoyu izleyici ile buluşturan dizinin kadrosunda birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Ebru Şahin, Selim Bayraktar, Edip Tepeli gibi isimler başrolü paylaşırken, Deniz Barut, Burak Tozkoparan, Burak Berkay Akgül, Ecem Sena Bayır ve Esra Kılıç gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor. Dizinin son bölümünü izlemek isteyenler arama motorlarına Destan dizi izle yazarak son bölüme ve diğer bölümlere ulaşabilir.

Bu haber toplam 792 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT